M. Pocius teisina R. Fernadezą dėl jo išpuolio?

Eurolyga ketvirtadienį paskelbė, kad skyrė 3500 eurų baudą Madrido „Real“ ekipos gynėjui Rudy Fernandezui už kilusį susistumdymą pasibaigus mačui su Kauno „Žalgiriu“.

Socialiniame tinkle „Facebook“ „Real“ komandoje žaidžiantis Martynas Pocius baudą pavadino visiška nesąmone. Krepšininko teigimu, būtent lietuviai išpūtė didelė burbulą ir dėl to R.Fernandezas buvo nubaustas.

„Didelė nesąmonė. Ne dėl to, kad žaidžiu „Real“, o dėl to, kad žinau, kaip viskas buvo iš tiesų. Niekas nematė ir nežino Pauliaus veiksmų ir kodėl visa tai išaugo į susistumdymą pabaigoje. Felipe galbūt net padarė daugiau žalos ar nusipelnė baudos labiau šioje situacijoje, nors ir po to asmeniškai atsiprašė Jankūno.

Neginu Rudy, nes mes visi žinom, kad jis tikrai gali kartais pasikarščiuoti ir šioje situacijoje toli gražu nebuvo šventas. Bet visa šita nuobauda tiesiog yra rezultatas mūsų, lietuvių, kurie išpūtė visą situaciją savo pykčiu, įvairiais video ir panašiai. Tiesiog iš musės padarė dramblį. Nebūtų tokios karštos reakcijos, nebūtų buvę ir nuobaudos. Ką gi, sveikinu, pasiekėte savo“, – rašė M.Pocius.


Šiame straipsnyje: Martynas PociusRealŽalgiris

NAUJAUSI KOMENTARAI

Dainius

Dainius portretas
Gerb. Martynai, Pažiūrėkite sekančias rungtynes kur žaidėte su Malaga ir ką Jūsų komandos draugas darė. Už tokius reikalus vyrai duoda į veidą. Niekad pats taip aištelėje nesielk. Sėkmės

zilvinas

zilvinas portretas
O Pociui, kur jam detis ,nejaugi sakys pries savo komandos draugus.

Bobas

Bobas portretas
Zinau Ispanu mentaliteta ,Ispanai daugiau ispustu burbula jei butu su ju komanda ,as manau Lietuviai gan kantrus zmones,bet iki savo rybu. Ne veltui rudam dave bauda ,tai reiskia yra uz ka. Netikiu kad Pocius palaiko ruda,jam reikia palaikyti komanda ,tipo palaiko,bet istikro ne
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių