M. Pocius: pasiilgau Kauno sirgalių ir puikios atmosferos

 

Traumuotas Madrido „Real“ gynėjas Martynas Pocius negalės padėti savo komandai ketvirtadienio rungtynėse „Žalgirio“ arenoje, bet kalbėdamasis su „Žalgirio radiju“ patvirtino, kad į Kauną tikrai atvyks.

Į karališkąjį Madrido „Real“ klubą M.Pocius persikėlė 2011 m. vasarą, po dviejų metų praleistų „Žalgirio“ gretose. Deja, šį sezoną gynėjui apkartino traumos. Dabar sportuoti M.Pocius negali dėl blauzdikaulio stresinio lūžio.

„Gaila, jog negalėsiu rungtyniauti „Žalgirio“ arenoje. Į Kauną norėjosi sugrįžti ne tik pasėdėti ant suolo. Pasiilgau ir sirgalių, ir nuostabios atmosferos, bet yra kaip yra, nieko dabar negaliu pakeisti“, - „Žalgirio radijui“ sakė M.Pocius.

Pokalbyje su „Žalgirio radijo“ laidos vedėjais M.Pocius ne tik svarstė savo buvusio klubo galimybes žengti tolyn Eurolygoje, bet ir atskleidė gero „Real“ žaidimo priežastis.

„Šiais metais turime tikrai gerą sudėtį. Ji yra subalansuota: tiek pirmas, tiek antras penketai, galima sakyti, yra vienodo lygio. Atmosfera komandoje yra puiki, treneris žaidėjus gerai nuteikia kiekvienoms rungtynėms. Gal kažkiek ir sekasi, nes porą rungtynių laimėjome paskutinėmis sekundėmis“, - Madrido „Real“ ekipos sezoną keliais sakiniais apibendrino M.Pocius.

Kalbėdamas „Žalgirio radijui“ Martynas taip pat pasidalino mintimis apie ketvirtadienio rungtynių svarbą abiems varžovėms bei patikino nujaučiantis, koks pasitikimas „Žalgirio“ arenoje laukia Rudy Fernandezo.


Šiame straipsnyje: Martynas PociusRealŽalgiris

NAUJAUSI KOMENTARAI

aslexh2nifv

aslexh2nifv portretas
[url=http://buyaugmentin.us.com/]Augmentin Online[/url] [url=http://aldactone.us.com/]aldactone[/url] [url=http://buytriamterene.us.com/]Buy Triamterene[/url]

klaipeda

klaipeda portretas
tai kad tie zalgfaniai nusvilps tave vaikeli)))))))))))
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių