A lygoje rungtyniaus 12 komandų

Daugkartinis Lietuvos futbolo čempionas Kauno futbolo-beisbolo klubas (FBK) „Kaunas“ po dvejų metų pertraukos grįžta į šalies A lygą.

Vilniuje įvykusiame Lietuvos futbolo federacijos (LFF) vykdomojo komiteto (LFF VK) posėdyje patvirtinti 2011 m. A ir 1-os lygų dalyviai ir varžybų tvarkaraštis.

Vasario pabaigoje LFF licencijavimo komitetas A lygos licencijas suteikė Panevėžio „Ekranui“, Marijampolės „Sūduvai“, Tauragės „Taurui“, „Šiauliams“, Gargždų „Bangai“ ir Pakruojo „Kruojai“.

Šiandien po ilgų diskusijų nuspręsta, kad A lygos čempionate dalyvaus 12 komandų. Po apeliacinio posėdžio A lygos licencijos suteiktos ir Vilniaus „Žalgiriui“, „Klaipėdai“, „Mažeikiams" ir Klaipėdos „Atlantui“. Lietuvos 1-os lygos čempionas „Kaunas“ ir Alytaus „Dainava" dėl kai kurių finansinių kriterijų atitikimo licencijos kol kas negavo, tačiau išimties tvarka komandoms suteikta teisė žaisti A lygoje.

Iš A lygos „Kaunas“ dėl konflikto su LFF pasitraukė 2009-ųjų kovą. Kauniečiai buvo ištremti į trečią šalies divizioną – 2-ą lygą, tačiau užtikrintai laimėjo Pietų zonos pirmenybes, o pernai – visus 1-os lygos čempionato mačus.

A lygos čempionatas prasidės kovo 12 d. Paskutinį kartą daugiau nei 10 komandų stipriausiame šalies divizione rungtyniavo 1998-1999 m.


Šiame straipsnyje: FBKkaunasA lyga

NAUJAUSI KOMENTARAI

Romanovo prostitutems

Romanovo prostitutems portretas
Esat Klaipedos dienrastis , tai apie savo miesto komandas rasykit. Rupi mums ta benzakolonkes komanda

xe xe xe

xe xe xe portretas
Apsisikes zuvaedrai :)uzsuksi i ta benzo kolonke :) plunksnas nupesiosim :DDD prestizinis klubas grysta ten kur jam vieta!

Fbk

Fbk portretas
pagaliau blaivus protas laimejo VALIO!vasara leaisim stadionuose
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių