LMKL čempionė „Kibirkštis-VIČI-IKI“ pagerbta Rotušėje

Vilniaus „Kibirkšties-VIČI-IKI“ komanda pirmą kartą klubo istorijoje tapo Lietuvos moterų krepšinio lygos čempionėmis ir baigė geriausią sezoną savo istorijoje. Prieš metus Vilniaus krepšininkės buvo antrosios šalies pirmenybėse, o šį sezoną jau iškovojo Lietuvos krepšinio federacijos taurę ir laimėjo Baltijos moterų krepšinio lygos bronzos medalius.

Šiandien Rotušėje buvo pagerbtos reprezentacinės Vilniaus komandos žaidėjos, treneriai, komandos rėmėjai.

„Noriu pasveikinti ir pasidžiaugti, kad per dvejus komandos gyvavimo metus pasiekta labai daug. Didžiuojamės, kad Vilnius turi tokią puikią krepšinio komandą. Geresnį sezoną sunku net ir įsivaizduoti – visų vilniečių vardu dėkoju merginoms už puikų žaidimą, rėmėjams – už pagalbą, paramą, be kurios nebūtų galimybių siekti pergalių. Linkiu, kad svajonės šiuo etapu nesibaigtų, kad joms nebūtų ribų. Linkiu, kad ateity būtų kuo mažiau traumų, žaistumėte draugišką žaidimą, ir kad gražus moterų krepšinis pritrauktų kuo daugiau sirgalių“, – sveikino meras, įteikdamas padėkas.

Komandos vadovas Rosvaldas Gorbačiovas pabrėžė, kad iš visų šį sezoną žaistų 47 varžybų, pergale baigėsi net 39-ios.

„Kai būrėm šią komandą, nedrąsiai svajojom, kad kada nors tapsime geriausia komanda. Ir tai įvyko jau antrąjį sezoną. Mūsų penkios žaidėjos jau pakviestos į Lietuvos rinktinę. Mūsų sportininkių amžiaus vidurkis – labai jaunas, todėl komandos potencialas tikrai didelis – tikime, kad galime dar daugiau“, – sakė R. Gorbačiovas.

Ceremonijoje nestigo humoro – merginos buvo apdovanotos įvairiose nominacijose – sezono modelis, originaliausia šukuosena, už sezono frazes, įvykius ir kt. Sportininkes sveikino mažosios sostinės krepšininkės.

Po nuotaikingo pasveikinimo Rotušėje, viešosios įstaigos „Vilnius veža“ taksi automobiliai čempiones nuvežė į „Villono“ viešbutį, kur jas dar visą vakarą sveikins Vyriausybės ir kitų institucijų bei organizacijų atstovai.


Šiame straipsnyje: LMKLKibirkštis-VIČI-IKI

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių