LKF prezidentą Vladą Garastą siūlys į garbės prezidentus

Šiandien Kaune įvyko Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) vykdomojo komiteto posėdis. Jo metu buvo įvertintas Lietuvos rinktinių pasirodymas 2011 metų Europos ir pasaulio čempionatuose, aptarti turnyrai, kuriuose Lietuvos rinktinės dalyvaus 2012-aisiais, LKF vykdomojo komiteto nariai informuoti apie pasirengimą 2012 metų pasaulio U17 čempionatui Lietuvoje ir galimybes mūsų šalyje rengti olimpinį atrankos turnyrą.

Taip pat kalbėta apie kandidatus į naujai kuriamas LKF Etikos, drausmės ir apeliacinę komisiją bei LKF Garbės tarybą. Patikslinta 2011 metų LKF rinkimų-ataskaitos konferencijos darbotvarkė ir aptarti kiti einamieji klausimai.

Vyrų rinktinės pasirodymas įvertintas gerai, o jaunimo rinktinių vertinimas sulaukė iš tiesų daug diskusijų. Kazio Maksvyčio vadovaujama devyniolikmečių rinktinė šiemet tapo planetos čempionate ir jos pasirodymas įvertintas labai gerai. Dariaus Dikčiaus vadovaujama aštuoniolikmečių ekipa įvertinta patenkinamai. Visos kitos vaikinų ir merginų rinktinės įvertintos nepatenkinamai.

Posėdžio metu 2011-ųjų metų Europos čempionato organizacinio komiteto vykdantysis direktorius Mindaugas Špokas pristatė ataskaitą.

Taip pat vykdomojo komiteto nariai supažindinti su 2012-ųjų metų Lietuvos rinktinių planais. Nuspręsta, kad tarptautinėje arenoje šalies garbę gins devynios rinktinės.

Lietuvos krepšinio federacija nusprendė, jog šalyje reikėtų rengti 2012-ųjų metų Londono olimpinių žaidynių atrankos turnyrą. Buvo pristatytas šio renginio verslo planas. Taip pat nuspręsta kartu su Latvija organizuoti vaikinų aštuoniolikmečių bei merginų aštuoniolikmečių pirmenybes, o finalinius šių turnyro etapus organizuoti Lietuvoje.

Patvirtinti ir kandidatai į LKF etikos drausmės apeliacinę komisiją bei garbės tarybą.  Modestas Paulauskas, Jūratė Daktaraitė, Sergejus Jovaiša, Stanislovas Stonkus ir Vladas Garastas bus siūlomi į LKF garbės tarybą.

Taip pat nuspręsta siūlyti dabartinį LKF prezidentą Vladą Garastą į garbės prezidentus.


Šiame straipsnyje: BalčiūnasGarastas

NAUJAUSI KOMENTARAI

123

123 portretas
"Vyrų rinktinės pasirodymas įvertintas gerai" - apgailėtina....nu kaip valdininkas nepasigirs net nepasiekės jokio rezultato.....
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių