LKF generalinio sekretoriaus pareigas ir toliau eis M.Balčiūnas

Šiandien Kaune vykusioje Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) konferencijoje išrinktas naujasis prezidentas Arvydas Sabonis. Generalinio sekretoriaus pareigas ir toliau eis Mindaugas Balčiūnas, o viceprezidentais liko Kęstutis Pilipauskas, Šarūnas Kliokys bei Rimantas Cibauskas.

Naujuoju viceprezidentu taip pat išrinktas Antanas Guoga, kuris bus atsakingas už komerciją. LKF finansininke ir toliau dirbs Ramutė Čižauskaitė.

„Šiandien mano mintys pačios geriausios, kadangi vairą perduodu pačiam geriausiam kandidatui. A.Sabonis yra krepšinio šlovės muziejaus narys, puikiai atliko Europos čempionato ambasadoriaus pareigas. Džiaugiuosi, jog jis sutiko kandidatuoti. Tikiuosi, kad ši figūra dar kilstels Lietuvos krepšinio lygį į naujas aukštumas. Šiandien Lietuva išsirinko labai tinkamą prezidentą, kurio autoritetas yra gerbiamas visame pasaulyje“, - kalbėjo buvęs LKF prezidentas Vladas Garastas.

LKF generalinis sekretorius M.Balčiūnas taip pat prasitarė, jog yra svarstoma galimybė kai kuriuos federacijos padalinius iš Vilniaus perkelti į Kauną. „Kad sutaupytume tris keturias valandas per parą, kurias mūsų darbuotojai praleidžia autostradoje“, - sprendimą pagrindė M.Balčiūnas.


Šiame straipsnyje: SabonisLKF

NAUJAUSI KOMENTARAI

Mindei

Mindei portretas
kad tik arčiau namų.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių