L.Jamesas nesupranta sirgalių pykčio

Naujoji NBA klubo „Miami Heat“ žvaigždė LeBronas Jamesas siunčia dar vieną žinutę Klivlando „Cavaliers“ gerbėjams.

Jis atvirai prisipažįsta, kad jei nebūtų L.Jamesas ir būtų „kavalierių“ sirgalius, gyvenantis Akrone, iki šiol jo nemėgtų, rašo krepsinis.net.

Vis dėlto vienas garsiausių NBA krepšininkų teigia nesuprantantis, kodėl sirgaliai vis dar atvirai reiškia pasipiktinimą dėl jo sprendimo palikti Klivlandą. 

„Jūs turite visa tai pamiršti. Suprantu, kad jums skaudu, bet aš privalėjau žengti naują žingsnį savo karjeroje“, – sakė L.Jamesas, rašo ESPN. 

„Baigime visą šią istoriją. Aš niekada nesakiau ir nesakysiu nieko bloga apie Klivlando gerbėjus. Aš nesuprantu jų, bet dėl to neapgailestauju“, – kalbėjo L.Jamesas.

„Miami Heat“ krepšininkas taip pat yra didelis kitų sporto šakų aistruolis. Labiausiai jis žavisi futbolu ir dažnai lankosi Nacionalinės futbolo lygos (NFL) rungtynėse, todėl prisipažino puikiai suprantantis gerbėjus. 

„Sportas yra labai emocionalus, tokie patys yra sirgaliai. Kartais sporto žvaigždės tampa neatskiriama jų gyvenimo dalimi ir, jei nusprendi juos palikti, jie tampa labai agresyvūs. Aš tai visada žinojau. Kita vertus, turi gyventi ne dėl jų, bet dėl savęs. Ir turi elgtis taip, kaip geriausiai tau pačiam“, – kalbėjo L.Jamesas.


Šiame straipsnyje: LeBronas Jamesas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių