„Liverpool“ sensacingai pasitraukė iš FA taurės turnyro

 

 

Sužaisti trys Anglijos futbolo asociacijos (FA) taurės ketvirtojo etapo mačai.

Sensacingai iš turnyro pasitraukė „Liverpool“ vienuolikė, kuri pralaimėjo vos trečioje pagal pajėgumą šalies lygoje rungtyniaujančiai „Oldham Athletic“ ekipai.

Įdomu, kad praėjusiame sezone, tame pačiame turnyre „Liverpool“ taip pat kovėsi su „Oldham Athletic“, tačiau tąsyk abejonių nebuvo - rezultatas 5:1 rodė akivaizdų „raudonųjų“ pranašumą.

Šįsyk viskas buvo kitaip: rungtynės svečiams prasidėjo tragiškai, kai įvartį į savus vartus įsimušė Martinas Škrtelis. Rezultatą suskubo išlyginti Luisas Suarezas, tačiau antrame kėlinyje „Oldham“ pelnė dar du įvarčius. Rungtynėms artėjant į pabaigą „Liverpool“ pelnė dar vieną įvartį, tačiau pasivyti varžovų nebespėjo.

Londono „Chelsea“, Fernando Torreso įvarčio dėka, išsigelbėjo nuo pralaimėjimo „Brentford“ futbolininkams, kurie taip pat rungtyniauja trečiame pagal pajėgumą Anglijos futbolo divizione. „Mėlynieji“ ir „išsišokėliai“ iš „League One“ pirmenybių žais papildomas rungtynes .

Iš turnyro pasitraukė dar vienas „Premier“ lygos klubas. Londono „Tottenham Hotspur“ vyrai neatsilaikė prieš „Leeds United“ („Championship“ divizionas) ir pralaimėję rezultatu 2:1 pasitraukė iš kovos dėl FA taurės.


Šiame straipsnyje: Oldham AthleticFA taurėanglija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių