Lietuvos vyrų krepšinio rinktinei dėkojo Prezidentė

Prezidentė Dalia Grybauskaitė Lietuvos vyrų krepšinio rinktinei, Pasaulio krepšinio čempionate iškovojusiai bronzos medalius, įteikė padėkas.

„Jūsų dėka visa Lietuva buvo pasaulio dėmesio centre, jūs buvote tie žmonės, kurie sugebėjote bent laikinai suvienyti išsibarsčiusią valstybę. Jauni, kupini noro garsinti valstybę ir už ją kovoti, esate ir būsite įkvepiantis ir sektinas pavyzdys ne tik jaunajai kartai, bet ir mums visiems", - sveikindama krepšininkus teigė Prezidentė.

Šalies vadovės teigimu, krepšininkų pergalė jubiliejiniais Žalgirio mūšio metais - dar vienas įrodymas, kad ir jaunoji lietuvių karta yra kovotojai, kad mūsų kraujyje yra drąsos, pasiryžimo ir jėgos, kad mes mylime savo Tėvynę ir kiekvienas kovosim už ją, kaip mokėsim.

„Krepšinis Lietuvai - komandinio žaidimo simbolis, įrodantis, kad dirbdami išvien Lietuvos žmonės gali daug pasiekti. Linkiu, kad ir jums patiems ši pergalė išliktų ta vertybe ir įrodymu, kad tai darėte vardan Lietuvos, vardan savo šeimų, kad dirbdami kartu galime pasiekti ko panorėsime, kad esame ta tauta, kuri sugebam susitelkti ir siekti mums reikalingų tikslų", - teigė Prezidentė.

Valstybiniai apdovanojimai krepšininkams Prezidentūroje bus įteikti spalio pirmąją, Sporto dienos išvakarėse.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių