Lietuvos tenisininkai sėkmingai žaidžia turnyre Kroatijoje

Kroatijoje vykstančiame Tarptautinės teniso federacijos jaunių iki 18 metų turnyre „Perin Memorial“ į vienetų varžybų šešioliktfinalio etapą iškopė trys Lietuvos atstovai iš keturių.

Merginų varžybų pirmajame (1/32 finalo) rate Gabrielė Bertašiūtė 7:5, 6:1 nugalėjo korto šeimininkę Eną Kajevič bei šešioliktfinalyje varžysis su penkioliktąja pagal reitingą turnyre brite Eleanor Dean.

Deimantė Bulatovaitė pirmajame rate 6:3, 6:4 privertė pasiduoti čekę Sandrą Matekovą, o dėl vietos aštuntfinalyje kovos su tryliktąja rakete rumune Irina Maria Bara.

Vaikinų vienetų varžybų pirmajame rate Lukas Mugevičius 6:2, 6:1 sutriuškino kroatą Patriką Sudičių, o lietuvio varžovu šešioliktfinalyje bus vienuoliktas pagal skirstymą vokietis Jannis Kahlke.

Nepasisekė tik Juliui Tverijonui, kuris 6:7 (4:7), 3:6 nusileido į šešioliktfinalį iškopusiam ispanui Davidui Bioscai Girventui bei pasitraukė iš tolesnės kovos.

Vaikinų dvejetų varžybų šešioliktfinalyje L. Mugevičiaus ir J. Tverijono duetas 6:4, 5:7, 6:10 pralaimėjo rusams Fiodorui Andrijenkai bei Antonui Desiatnikui.


Šiame straipsnyje: tenisas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių