„Lietuvos rytui“ prognozuojamas kelialapis į Eurolygą

Nors krepšinio sezonas dar tik prasideda, šalies vicečempionų Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšininkų laukia žūtbūtinis išbandymas – Vilniuje įvyksiantis atrankinis turnyras dėl galimybės kovoti Eurolygoje. Tik viena iš aštuonių turnyre dalyvaujančių ekipų ateinantį sezoną rungsis pajėgiausiose Senojo žemyno varžybose.

Artėjant lemiamoms kovoms, savo verdiktą paskelbė bukmekeriai. Anot didžiausios Baltijos šalyse lažybų bendrovės „TrioBet“, geriausiai įvertinti būtent namuose žaisiančios „Lietuvos ryto“ ekipos šansai patekti į Eurolygą.

Primename, jog pirmoje atrankos turnyro dvikovoje lietuvių laukia „KK Buducnost“ krepšininkai. Lažybininkai prognozuoja, kad šiose rungtynėse mūsiškiai turėtų švęsti nesunkią pergalę.

Sėkmės atveju, pusfinalyje „Lietuvos rytas“ kovotų su Zagrebo „Cibona“ ir „Cholet Basket“ mačo nugalėtoju. Finaliniame mače dėl bilieto į Eurolygą vilniečiams tektų viena iš šių komandų: „Asvel“, „Gravelines“, PAOK arba „Galatasaray“.

Jeigu pasikliautume matematiškai išskaičiuotomis tikimybėmis ir „Triobet“ lažybininkų spėjimais, „Lietuvos rytas“ turnyro pusfinalyje turėtų įveikti „Cibona“ klubą, o finale mūsiškiai turėtų maždaug 55 proc. tikimybę įveikti dvi pergales iškovosiančius „Galatasaray“ krepšininkus bei laimėti aštuonių ekipų atrankos etapą.

Analogiškas 8 komandų turnyras, kuriame bus įteiktas vienas kelialapis į Eurolygą, įvyks ir Šarlerua mieste. Absoliutus antrojo atrankos turnyro favoritas – Maskvos srities „Chimki“ klubas. Tikimybė, jog rusai pateks į prestižinį Europos turnyrą yra maždaug 70 proc.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kas per durnystė

Kas per durnystė portretas
burti iš kavos tirščių?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių