„Lietuvos ryto“ vadovas netikėjo pergale LKL?

Po pralaimėjimo LKL finale iš Vilniaus „Lietuvos ryto" generalinio direktoriaus pareigų pasitraukė Jonas Vainauskas. Oficiali nurodyta priežastis - buvęs vadovas asmeniškai jautėsi atsakingas dėl nesėkmingai susiklosčiusio sezono pabaigos.

Tačiau faktai rodo, kad sprendimas pasitraukti buvo priimtas dar iki paskutinių finalo serijos rungtynių, rašo Krepsinis.net.  

Kaip žinia, LKL finalo penktosios rungtynės, kurias po pratęsimo rezultatu 81:75 laimėjo „Žalgiris", vyko gegužės 17 dieną.

Tuo tarpu Juridinių įmonių registre nurodyta, kad Viešoji įstaiga „Krepšinio rytas" prašymą įregistruoti naują vadovą Martyną Purlį pateikė dar gegužės 16 dieną.

Maža to, ankstesni registro įrašai byloja, kad J.Vainauskas visuotinio dalininkų susirinkimo metu buvo atleistas iš savo pareigų dar gegužės 10 dieną, kai serijos rezultatas dar buvo lygus 1:1. Peršasi kelios išvados - arba buvęs vadovas netikėjo savo komandos pergale LKL finale, arba sprendimą trauktis iš savo pareigų jis buvo priverstas priimti dėl kitų priežasčių, rašo Krepsinis.net.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių