„Lietuvos rytas“ už A.Rašičiu užsiprašė serbo

Aleksandras Rašičius vis dar yra Vilniaus „Lietuvos ryto“ žaidėjas. TV3 žinios skelbia, jog už gynėją Lietuvos vicečempionai mainais užsigeidė Pirėjo „Olympiacos“ puolėjo Marko Kešeljo.

Vis dėlto Graikijos grandai nesutinka atiduoti serbo, todėl derybos ėmė strigti. Be to, „Lietuvos rytui“ taip pat nepavyko susitarti su Belgrado „Crvena Zvezda“ įžaidėju Nemanja Nedovičiumi, kuris būtų pakeitęs A.Rašičių.

Kaip jau žinoma, „Crvena Zvezda“ vadovai patvirtino, kad vilniečiai domėjosi jaunuoju gynėju, bet susėdus prie vieno stalo tiek su agentais, tiek su treneriu Svetislavu Pesičiumi, buvo nuspręsta, jog N.Nedovičiui geriausia likti Belgrade.

M.Kešeljo „Lietuvos rytui“ greičiausiai užsireikė po to, kai į Valensijos „Valencia“ klubą buvo parduotas australas Bradas Newley.

Graikijos žiniasklaidos žiniomis, jeigu greitu laiku Pirėjo ekipai nepavyks sudaryti sutarties su A.Rašičiumi, „raudonieji“ turi atsarginį variantą. Tai - į Belgrado „Partizan“ po šventinių atostogų negrįžęs amerikietis Acie Law.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių