Lietuvos rinktinę palieka M.Lukauskis ir A.Eitutavičius

Paaiškėjo galutinė Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės sudėtis, kuri dalyvaus pasaulio čempionate.

Iš Ispanijos sekmadienį sugrįžęs Lietuvos rinktinės vyriausiasis treneris Kęstutis Kemzūra oro uoste surengtoje spaudos konferencijoje paskelbė, kad trenerių štabas priėmė sprendimą atsisveikinti su patyrusiu 31 metų gynėju Mindaugu Lukauskiu ir pirmą kartą į nacionalinę rinktinę pakviestu 28-erių Arvydu Eitutavičiumi.

Toks sprendimas nenustebino, nes abu žaidėjai nuolat krepšinio specialistų buvo minimi tarp pagrindinių kandidatų palikti rinktinę. Mačuose su Ispanija ir JAV M.Lukauskis žaidė po 4 min. ir pelnė po 2 taškus. A.Eitutavičius dvikovoje su JAV žaidė 7 min., per kurias suklydo dukart, o į krepšį nemetė. Dvikovoje su Ispanija jis pelnė du taškus.

Antradienį Lietuvos rinktinė Kaune sužais paskutines draugiškas rungtynes su „Žalgiriu“, o ketvirtadienį jau išskris į Turkijos miestą Izmirą, kuriame rugpjūčio 28 d. pradės pasaulio čempionato kovas.

Galutinė Lietuvos rinktinės sudėtis: Renaldas Seibutis, Mantas Kalnietis, Jonas Mačiulis, Martynas Pocius, Tomas Delininkaitis, Simas Jasaitis, Linas Kleiza, Tadas Klimavičius, Paulius Jankūnas, Robertas Javtokas, Martynas Gecevičius, Martynas Andriuškevičius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių