Lietuvos kultūrizmo atstovus lydi sėkmė

Pastaroji savaitė Lietuvos kultūrizmo ir fitneso atstovams buvo turtinga laimėjimais.

Portugalijoje, Portamao mieste vyko WABBA versijos Europos čempionatas. Trys Lietuvai atstovavę sportininkai iškovojo medalius. „Body Fitneso" kategorijoje sidabro medaliu pasidabino Linas Kričaila, o bronza atiteko jo treneriui Artūrui Bartkui.

„Verta pabrėžti, kad Lietuvos čempionate A.Bartkus užėmė pirmąją vietą, antrojoje palikęs savo auklėtinį, bet tarptautinėms varžyboms šį kartą geriau pasirengė L.Kričaila", - sakė Lietuvos kultūrizmo ir fitneso asociacijos prezidentas Saulius Misevičius.

Senojo žemyno jaunimo Kultūrizmo kategorijoje antrąją vietą užėmė dar ir šiaulietis Edvinas Lukys

S.Misevičius akcentuoja, kad Vokietijos Fulda mieste vyko WFF/NABBA fitneso pasaulio čempionatas. Čia lietuviams pasisekė dar labiau - „Super Body" kategorijoje komandos vadovas Paulius Stankevičius iškovojo Absoliutaus čempiono titulą.

Diana Raižytė ir Mantas Jankauskas jaunimo kategorijose tapo pasaulio čempionais, o Dovilė Simonavičiūtė ir Arnas Kvasauskas savo kategorijose užėmė antrąsias vietas.

Kaip ir Lietuvos čempionate, Vokietijoje vyko ir mišrių porų varžybos. Tarp septynių porų, dalyvavusių šioje kategorijoje, Dovilė Simonavičiūtė ir Arnas Kvasauskas užėmė pirmąją vietą, o antroji atiteko Dianai Raižytei ir Mantui Jankauskui.

Po dviejų savaičių Lietuvos sportininkų laukia pagrindinės sezono varžybos - NABBA Pasaulio čempionatas, kuris vyks Graikijoje, Salonikuose.

Lietuvos kultūrizmo ir fitneso asociacijos nuotr.

Diana Raižytė tapo pasaulio fitneso čempione jaunimo kategorijoje



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių