Lietuvos krepšininkai televizijos reklamose

Arvydas Sabonis ir Žydrūnas Ilgauskas amerikiečiams matyti ne tik krepšinio aikštelėse. Abu Lietuvos milžinai yra tapę įvairių gaminių reklamų herojais.

Rungtyniaudamas Portlendo „Trail Blazers“ (NBA) komandoje legendinis vidurio puolėjas Arvydas Sabonis nusifilmavo Aliaskos oro linijų reklamoje.

2010 metų vasarį pasirodė kelios televizijos reklamos, kuriose NBA krepšininkus įkūnijo lėlės. Vienoje iš šių reklamų pasirodė ir Klyvlendo „Cavaliers“ vidurio puolėjas Žydrūnas Ilgauskas. Reklamoje pašiepiami „Cavaliers“ komandoje vyraujantys ilgi priešrungtyniniai pasisveikinimai. Į kirpyklą užsukęs Ž.Ilgauskas ilgokai sumušinėja rankomis su komandos draugu LeBronu Jamesu.

2008 metais pasirodė tuomet naujo „Coca-Cola“ gaminio „Coca-Cola Zero“ reklama, kurioje buvo prisimintas fantastiškas 1995 metų studentų NCAA lygos atkrintamųjų varžybų epizodas. Tuomet Tyusas Edney'is per 4,8 sekundės atnešė pergalę savo universitetui. Kas galėjo pamanyti, kad po 4 metų „Žalgirio“ fanai nešios šį įžaidėją ant rankų ir pusiau rimtai siūlys jam Lietuvos pilietybę?


Šiame straipsnyje: reklamaLietuvos krepšininkai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių