Lietuvos ir Ispanijos futbolininkai išbandė stadioną

Lietuvos ir Ispanijos rinktinės išbandė Kauno S.Dariaus ir S.Girėno sporto centro veją. Pastarosiomis dienomis plačiai ir daug apkalbėtas stadionas sutraukė didžiulį abiejų komandų aistruolių būrį.

Lyginant su tuo vaizdu, kurį stadiono lankytojai išvydo po penktadienio dvikovos su lenkais, galima sakyti, kad vaizdas stadione buvo gerokai pasikeitęs. Dauguma lenkų chuliganų išlaužytų G ir F tribūnų kėdžių jau buvo pakeistos naujomis. Tiesa, anksčiau buvusi mėlyna tribūna dabar atrodo labai marga. Lenkų vandalų išniokotas stadiono grindinys sutvarkytas, iš stadiono išgabentos šiukšlės.

Aikštėje matyti stadiono darbuotojų grėbliais palikti rėžiai. Ispanijos žurnalistams labai į akis krito klampi aikštė, kurioje smėlio daugiau nei žolės.

Lietuvos rinktinė pasitreniravo vienoje aikštės pusėje, ispanams leista mankštintis kitoje. Dar lietuviams nebaigus pramankštos, stadione pasirodė ispanų delegacija. Ispanijos rinktinės žvaigždės labai nuodugniai ir įdėmiai nagrinėjo „bulvių lauku“ tautiečių pramintą aikštę. Ne vienas svečių komandos futbolininkas išvystą vaizdelį palydėjo šypsniu.

Tribūnose Ispanijos rinktinės žvaigždes pasitiko nemažas lietuvių sirgalių būrys. Dauguma aistruolių norėjo nusifotografuoti su savo dievaičiais. Ypač daug aistruolių dėmesio susilaukė Ispanijos nacionalinės rinktinės atakų dirigentas Xavi bei „Barcelonos“ žvaigždė Davidas Villa.

Nedidelis ispanų aistruolių būrelis jau treniruotės metu skandavo įvairius šūkius bei sveikino į aikštę žengiančius savo numylėtinius.


Šiame straipsnyje: IspanijaLietuvaEuro2012

NAUJAUSI KOMENTARAI

VVV

VVV portretas
Geda kaunui ,geda lietuvai! Su tokiu stadionu esam, ne daugiau kaip, pasaulio KAIMAS!!

lietuvis

lietuvis portretas
dieve dieve kokia GĖDA...

laisvamanis

laisvamanis portretas
Užuojauta abiejų komandų žaidėjams ir gėdos jausmas...Būtų labai malonu,kad rytoj per rungtynes Lietuvos futbolininkus savo buvimu pagerbtų Ministras pirmininkas Andrius Kubilius arba Prezidentė Dalia Grybauskaitė ir įvertintų aikštę bei sąlygas apskritai.
VISI KOMENTARAI 24

Galerijos

Daugiau straipsnių