Lietuvos futbolo rinktinėje - trys nuostoliai

Lietuvos rinktinė draugiškose rungtynėse su Baltarusija turės verstis be saugo Edgaro Česnauskio ir puolėjų Andriaus Veličkos bei Artūro Rimkevičiaus.

E.Česnauskį sustabdė trauma, dėl kurios Maskvos "Dinamo" (Rusija) klubo gydytojai patarė futbolininkui nežaisti draugiškame mače. 

Beveik metus oficialių rungtynių nežaidęs Glazgo „Rangers“ (Škotija) puolėjas A.Velička išbėgo į aikštę draugiškose klubo rungtynėse, bet dar nėra visiškai pasiruošęs žaisti.

„Škotų klubas atsiuntė oficialų raštą, kuriame nurodė, jog A.Velička dar tęsia reabilitaciją ir dėl to negalės atvykti į rinktinę. Tikimės, kad per artimiausias savaites jis atgaus fizinę bei sportinę formą  ir rugsėjį  jau bus pasirengęs mums padėti“, - teigė rinktinės vyriausiasis treneris Raimondas Žutautas.

Pakeisti A.Veličką buvo kviečiamas A.Rimkevičius, bet ir šis puolėjas nespės atsigauti po traumos. Kadangi rungtynėms su Baltarusija bus galima registruoti 18 žaidėjų, rinktinės vadovai nusprendė nebekviesti daugiau futbolininkų - mačui ruošis 20 žaidėjų.

Į paskutinę Lietuvos ir Baltarusijos komandų repeticiją prieš 2012 m. Europos čempionato atrankos rungtynes bei atvyks net penkių šalių – Čekijos, Škotijos, Prancūzijos, Rumunijos ir Anglijos - rinktinių futbolo skautai.

„Dėl to nesirūpiname. Nebeturime ko slėpti. Svarbiausia yra mūsų žaidėjų pasiruošimas. Turime stiprią komandą ir ruošiamės atrankos varžyboms“, - teigė R.Žutautas.


Šiame straipsnyje: lietuvos futbolo rinktinė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių