„La Liga“: „Sevilla“ neturėjo vargo su „Granada“ klubu

Ispanijos „La Liga“ čempionate vėlų pirmadienio vakarą sužaistos paskutinės 21 turo rungtynės, kuriuose susitiko vietos „Sevilla“ bei svečiai „Granada“ futbolininkai. Susitikimą įtikinamu rezultatu 3-0 laimėjo šeimininkai.

Susitikimas prasidėjo geresniu „Sevilla“ futbolininkų žaidimu, tačiau savo komandą nuo praleisto įvarčio vis saugojo vartininkas Roberto Fernandezas. Jis 7 bei 9 minutėmis atlaikė labai pavojingus varžovų smūgius.

Laikui bėgant ir toliau aikštelėje dominavo šeimininkai, kurie kūrė pavojingas atakas bei stengėsi išsiveržti į priekį, o tuo tarpu „Granada“ ekipai teko gintis bei laukti savo progų.

32 mačo minutę Sevilijos miesto futbolininkai pagaliau išsiveržė į priekį, kai kamuolį į vartų tinklą nukreipė komandos vidurio saugas Geoffrey Kondogbia. Tai buvo vienintelis įvartis pirmojoje rungtynių dalyje.

Antrajame kėlinyje „Granada“ komanda atsitiesė ir darbo jau turėjo šeimininkų komandos vartų sargas Julianas, kai į vartus pavojingai smūgiavo krašto gynėjas Allanas Nyomas bei pavojingas atakas kūrė svečių puolėjai.

Nepaisant to, 70 rungtynių minutę vėl krito įvartis į svečių komandos vartus. Šį kartą „Granada“ ekipos vartininkui R.Fernandezui jokių šansų nepaliko „Sevilla“ komandos puolėjas Alvaro Negredo.

Dar vienas įvartis šiame susitikime buvo pelnytas 75 minutę, kai pasižymėjo „Sevilla“ ekipos saugas Gary Medelis ir padėjo galutinį tašką.

„Sevilla“ 3 - 0 „Granada“        
32' [1 - 0] Geoffrey Kondogbia                 
70' [2 - 0] Alvaro Negredo    
75' [3 - 0] Gary Medel


Šiame straipsnyje: Alvado NegredoSeviillaLa Liga

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių