L. Messi pagerino dar du rezultatyvumo rekordus

„Barcelona“ žvaigždė Lionelis Messi po šio savaitgalio rungtynių pagerino dar du rekordus ir taip vis giliau įrašo savo pavardę į istoriją.

Priminsime, kad L.Messi neseniai pasveiko po traumos ir šeštadienio rungtynėse su Bilbao „Athletic“ jis į aikštę išėjo po keitimo. Argentinietis įmušė įvartį, bet rungtynės pasibaigė taikiai 2-2.

Tačiau šis L.Messi įvartis tapo dviejų naujų Ispanijos lygos rekordų katalizatoriumi. Šis puolėjo įvartis tapo 24 įvarčiu pelnytu išvykoje šį sezoną ir tai yra naujas rekordas. Anksčiau daugiausiai įmuštų svečiuose įvarčių per vieną sezoną rekordas priklausė Cristiano Ronaldo, kuris praėjusiame sezone išvykoje pasižymėjo 23 kartus.

L.Messi su šiuo įvarčiu taip pat 15-tą kartą iš eilės pasižymėjo išvykos varžybose. Argentinietis pralenkė Dani Guiza rekordą, kuris 2007/08 metų sezone 14 kartų iš eilės pasižymėjo svečiuose.

L.Messi turės dar dvi varžybas, kad galėtų padidinti šiuos rekordus, kadangi šiame sezone „Barcelona“ dar vyks į „Vicente Calderon“ stadioną, kur susitiks su Madrido „Atletico“ bei į „Cornelia-El Prat“, kur žais su „Espanyol“.


Šiame straipsnyje: Leonelis MessiBarcelonarekordas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių