L. Messi: neslėpsiu, daug kartų verkiau dėl Argentinos žaidimo

Ispanijos „Barcelona“ komandos lyderis Lionelis Messi nesiruošia susitaikyti su skaudžiais Argentinos futbolo rinktinės praeities pralaimėjimais ir jau 2014 metais Brazilijoje vyksiančiame pasaulio čempionate viliasi svariai prisidėti prie savo ekipos išsvajotojo triumfo.

25 metų argentinietis neslėpė, kad dėl savo šalies rinktinės patirtų nesėkmių jam teko pralieti daug ašarų, bet futbolininkas nenustoja tikėti, jog artimiausiais metais sėkmė aplankys ir Argentinos rinktinės „daržą“.

„Žinau, kad Argentinos rinktinėje nežaidžiau gerai, bet blogai žaidžiau ne tik aš. Žmonės ir žiniasklaida mano, kad viskas priklauso tik nuo manęs, bet juk aš vienas visų rungtynių nelaimėsiu“, - pasipiktinimo neslėpė futbolininkas.

„Verkiau daug kartų. 2006 metų pasaulio čempionate žaidėme labai gerai ir pralaimėjome Vokietijai po vienuolikos metrų baudinių serijos. Panašus scenarijus susiklostė ir 2010 metų planetos pirmenybėse. Neslėpsiu, kad su komandos draugais dėl to verkėme“.

„Didžiausias mano kritikas – aš. Nesvarbu, žaidžiu gerai ar blogai, tikrai nesu karštakošis. Pralaimėjimai manyje pažadina tik dar didesnį sportinį pyktį, - sakė L.Messi. – Aš niekada nepasiduosiu. Žinau, kad per praleistus metus Argentinos rinktinėje įspūdingai nepasirodžiau, bet aš buvau pirmasis, kuris įdėjo daugiausiai pastangų“.

Šiame sezone L.Messi rungtyniauja tiesiog nesustabdomai. Per sužaistas 43 rungtynes futbolininkas įmušė 55 įvarčius. 2012 metais, vilkėdamas Argentinos rinktinės marškinėlius, puolėjas pasižymėjo 12 kartų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių