Kviečia „Perkūno“ krepšinio taurių turnyrai

Kauno krepšinio mėgėjų lyga (KKML) naują sezoną pradeda tradiciniais „Perkūno“ taurių  turnyrais.

Rugsėjo mėnesį startuosiantys turnyrai vyks jau 22-ąjį kartą. Varžybų istorija prasidėjo 1989 metais. Šį rudenį dėl „Perkūno“ taurių kovos ne tik suaugusiųjų, bet ir moksleivių komandos.

 Mažosios taurės turnyras jau ne pirmus metus organizuojamas kartu su Lietuvos sporto draugija „Žalgiris“, todėl komandos turnyre kovos ir dėl šios organizacijos įsteigtų  prizų. Dėl „Mažosios“ taurės kviečiamos varžytis tik mėgėjų ekipos, nebus registruojamos LKL, NKL, RKL ir KKML A grupės komandos.

Didžiosios taurės turnyre kviečiami dalyvauti stipriausi krepšinio mėgėjų kolektyvai. Šiose varžybose negalės dalyvauti tik profesionalios ekipos iš LKL bei NKL, bet jų žaidėjai galės sustiprinti mėgėjų gretas.  

Registracija į „Perkūno“ taurių turnyrus tęsis iki rugsėjo 15 dienos. Komandos įregistruojamos užpildžius paraišką KKML interneto svetainėje www.kkml.lt arba atsiuntus ją elektroniniu paštu  kkml.kaunas@gmail.com ir sumokėjus starto mokestį. Išsamesnė informacija – tel. 8-698-14300.

Pernai „Perkūno“ Mažąją taurę iškovojo „Kauno kolegija“ (treneris Rolandas Rakutis), Didžiają – Vytauto Didžiojo universiteto (VDU) rinktinė (treneris Arūnas Juknevičius).


Šiame straipsnyje: KKMLPerkūnas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių