Kuriozinis įvartis kelia aistras

Vakar „Vėtra" sėkmingai pradėjo UEFA taurės pirmojo kvalifikacinį etapą, Stavangerio „Viking" komandą  įveikdama rezultatu 1:0.

Vienintelis įvartis sukėlė diskusijas bei varžovų komandos nepasitenkinimą. Klubas pateikė  įvarčio autoriaus Anatolie Ostapo pareiškimą apie vakarykščių rungtynių epizodą.

„Aš galiu pasakyti, kad tai ne tas įvartis, kuriuo aš galėčiau didžiuotis, arba apie kurį svajotų futbolininkai. Bet atsitiko taip, kaip atsitiko. Šis įvartis varžybose namie mums buvo labai svarbus. Jis buvo praleistas tik dėl norvegų komandos vartininko kaltės. Sutinku, šis momentas ne pats įdomiausias mano karjeroje, bet tai buvo tiesiog atsitiktinumas. Tai buvo nelaimingas atsitiktinumas jų komandai. Teisėjas liepė grąžinti kamuolį, kurį aš iš aikštės pakraščio vidurio, beveik iš 50 m. atstumo paspyriau tiesiai į vartininką. Jam tiesiog reikėjo jį pagauti. Jis jį praleido. Norvegų siūlymas man įsimušti įvartį į savo vartus, kad susigrąžinčiau garbę - nekorektiškas. Tai jų klaida. Ne mano. Atvirai kalbant, aš gailiuosi kad taip atsitiko, bet atsiprašyti tikrai neturiu už ką", - sakė „Vėtros" saugas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių