Krepšinio sirgaliai šluoja abonementus į „Žalgirio“ areną

Prieš savaitę prasidėjęs sezono abonementų pratęsimas į Kauno „Žalgirio“ varžybas naujojoje arenoje viršijo visus lūkesčius. Liepos 14-ąją startuojant visuotinei abonementų prekybai, savo ištikimybę „Žalgiriui“ jau buvo įtvirtinę net 80 proc. praėjusio sezono abonementų turėtojų. Nuo šiol tai galės padaryti – visi norintys.

Beveik 15 000 žiūrovų  krepšinio rungtynėse talpinsianti „Žalgirio“ arena yra didžiausia ir moderniausia Baltijos šalyse. Išskirtinai gera akustika, patogiomis kėdėmis bei aukšto lygio maitinimo paslaugomis išsiskirsiančiuose sporto ir pramogų rūmuose duris atveria ir Arenos klubas, žiūrovams siūlantis Auksinius renginių ir Oranžinius sporto abonementus.

Ne tik naujoji arena, bet ir iki 50 proc. pigesni abonementai, noras išvysti žalgiriečių susitikimus su Europos grandais Atėnų „Panathinaikos“ ir Maskvos CSKA klubais bei galimybė laimėti kelionę su „Žalgiriu“ į Eurolygos išvykos rungtynes vilioja aistruolius ir naujajame sezone aktyviai palaikyti Lietuvos čempionų ekipą.

„Nors prasitęsti abonementus gerbėjai gali iki pat sezono pradžios, per pirmąją savaitę jie net stovėdavo eilėse, kad išsirinktų savo norimą vietą arenoje. Džiugu, kad pagaliau persikeliame į naujus ir erdvesnius namus, todėl niekas neliks nuskriaustas – ir dabar įsigyjantys abonementus turi iš ko pasirinkti. Tikimės, kad mažiausiai pusę arenos vietų užpildys abonementų turėtojai“, - sakė Kauno „Žalgirio“ generalinis direktorius Paulius Motiejūnas.

Geriausių sąlygų „Žalgirio“ arenoje gali tikėtis Arenos klubo abonementus įsigiję gerbėjai. Jų laukia ne tik asmeninės kėdės centrinėse tribūnose, bet ir atskiras VIP įėjimas, baras, rūkomasis uždaroje Arenos klubo zonoje.

„Pasirinkdami „Žalgirio“ arenos Auksinį arenos klubo renginių abonementą aistruoliai taip pat turės pirmenybę į savo vietą nusipirkti pigiausią neakcijinį bilietą į visus arenoje vyksiančius renginius. Oranžinis arenos klubo sporto abonementas garantuos tokią pačią galimybę sporto renginiuose. Be jokios abejonės, Arenos klubo abonementų savininkai galės nemokamai lankytis visose Kauno „Žalgirio“ ekipos rungtynėse“, - kalbėjo „Žalgirio“ arenos rinkodaros vadovė Vilija Bulanavičienė.

Nepaisant to, kad šiemet „Žalgirio“ sezono abonementai yra ženkliai pigesni nei praėjusiais metais, net kelioms gerbėjų grupėms yra taikomos įvairios nuolaidos. Į atitinkamus sektorius Žalgirio Klubo nariai ir vaikai iki 18 metų abonementus gali įsigyti su 50 proc. nuolaida, moksleiviai, studentai ir senjorai – su 30 proc. nuolaida. 2010-2011 m. sezono abonementų turėtojams suteikiama 15 proc. nuolaida. Abonementus perkant pateikiant vardinę Ūkio banko Maestro Žalgiris kortelę taip pat sutaupoma 10 proc.

Tiek Arenos klubo, tiek „Žalgirio“ sezono abonementų prekyba vyksta „Žalgirio“ kasoje „Kauno Akropolyje“ (II aukšte, „Žalgirio“ suvenyrų parduotuvėje). Abonementus taip pat galima įsigyti ir internetu.

Daugiau informacijos www.zalgiris.lt (http://www.zalgiris.lt/LT/bilietai), tel. (8 37) 45 24 59.

 


Šiame straipsnyje: Žalgirisbilietai

NAUJAUSI KOMENTARAI

s

s portretas
*reklama

jk

jk portretas
Čia kaip su bilietais į krepšio euročempionatą,rėkė bilietų nėra ,o jų ir dabar pilna.po čempionato stovės ta arena pustuštė, miestui reiks sukti galvas ,kaip išlaikyti Buratiną.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių