Krepšinio sirgaliai gina A.Paulausko ekipą

Lietuvos trenerio Algirdo Paulausko vadovaujama Kursko „Dinamo“ ekipa Rusijos krepšinio superlygoje liko ketvirta.

Antrosiose A diviziono mažojo finalo rungtynėse „Dinamo“ krepšininkės namuose 74:77 (17:22, 20:12, 25:15, 12:28) nusileido Orenburgo „Nadežda“ ekipai ir pralaimėjo seriją dėl bronzos iki dviejų pergalių 0:2. Pirmąsias rungtynes svečiuose dinamietės pralaimėjo 80:82 (20:22, 16:24, 26:17, 18:19). „Dinamo“ klubui atstovauja Sandra Linkevičienė ir Aušra Bimbaitė, o vyriausiojo trenerio A.Paulausko asistentu dirba Alfredas Vainauskas.

„Dinamo“ komandos gerbėjai įsitikinę, kad Kursko komandą sužlugdė teisėjai.

„Per paskutines 30 pirmosios dvikovos sekundžių rezultatą „sutvarkė“ arbitrų brigada, vadovaujama pono Gorškovo. Per antrąsias rungtynes ponai Sosedovas, Ponomariovas ir Galkinas buvo akivaizdžiai tendencingi ir palankūs Orenburgo ekipai. Jų teisėjavimas nulėmė varžybų baigtį. Mačo komisaras Lokšinas matė viską, kas vyko, tačiau nieko nepadarė, kad padėtis pasikeistų. Įdomu - specialiai ar buvo suinteresuotas? O juk jis yra tarptautinės kategorijos teisėjas. Jei Rusijos krepšinio federacija neišsiaiškins, kas iš tikrųjų įvyko, tai šiai organizacijai metas išsiskirstyti, nes mačas dėl bronzos medalių vyko ne pagal sportinius principus. Atrodo, kad mūsų pasaulyje viską lemia pinigai, o ne sąžininga sportinė kova“, - tvirtino oficialioje „Dinamo“ klubo svetainėje atvirą laišką paskelbę Kursko krepšinio sirgaliai. 

„Visas Kurskas kunkuliuoja, o gubernatorius raštu kreipėsi į patį Rusijos prezidentą Dmitrijų Medvedevą. Kurskiečiai viliasi, kad gal kas nors pasikeis į gera", - sakė portalui A.Paulauskas.


Šiame straipsnyje: PaulauskasVainauskasbimbaitė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių