Krepšininkės sprunka iš Š.Kalmanovičiaus valdytos komandos?

Viena geriausių pasaulio krepšininkių australė Lauren Jackson nutraukė sutartį su Maskvos regiono "Spartak" komanda. Šaltinių Australijoje teigimu, palikti Maskvą L.Jackson paskatino klubo savininko Šabtajaus Kalmanovičiaus nužudymas.

Vidurio puolėjos kontraktas su Eurolygos čempionių komanda turėjo galioti dar dvejus metus. "Spartak" atstovų teigimu, išsiskirti su krepšininke nuspręsta abipusiu sutarimu.

"Tai liūdna diena mūsų šeima, tačiau po to, kai netekome "Spartak" širdies ir sielos Š.Kalmanovičaus, reikėjo imtis sunkių sprendimų. L.Jackson buvo viena mylimiausių mūsų šeimos narių", - sakė Maskvos regiono klubo sporto direktorius Steve'as Costalasas.

28 metų L.Jackson nuo šiol rungtyniaus Australijos sostinės Kanberos "Capitals" ekipoje. Šiame sezone L.Jackson dar nebuvo sužaidusi nei vienerių rungtynių "Spartak" komandoje dėl traumos.

Pasak šaltinių Australijos krepšinio federacijoje, buvusi viena "Spartak" lyderių išreiškė pageidavimą palikti Rusijos ekipą ir grįžti į tėvynę po to, kai Maskvos centre buvo nužudytas Š.Kalmanovičius.

Bylą tiriantys Rusijos prokurorai anksčiau neatmetė galimybės, kad verslininko mirtis gali būti susijusi su jo veikla sporto srityje.

Primename, kad Š.Kalmanovičius buvo sušaudytas važiuojantis savo automobiliu lapkričio 2 d.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių