KKML veteranų čempionate - lemiamos kovos

Kauno krepšinio mėgėjų lygoje (KKML) - „Veteranų 40+“ grupės čempionato kulminacija.

„Veteranų 40+“ grupės čempionate dalyvavo aštuonios komandos. Reguliaraus sezono lyderiai „Patvankos“ (vadovas Kęstutis Amolevičius) ir KTU „Omega“ krepšininkai (vadovas Artūras Kvedaras) iš karto pateko į pusfinalį, o kitos ekipos žaidė ketvirtfinalio susitikimus.

Ketvirtfinalyje iki dviejų pergalių Kaišiadorių „Divenda“ 98:63; 64:68 ir 72:52 įveikė sporto klubą „Ežerietis“, o „MIX“ 83:77 ir 79:74 - „Neveronys-Banginiai“ komandą. Pusfinalyje iki dviejų pergalių KTU „Omega“ 81:75 ir 100:95 įveikė „MIX“, o „Patvanka“ 101:83 ir 113:88 - „Divendą“.

Krepšinio mokyklos „Aisčiai“ salėje (Miško g. 1a) sekmadienį 15 val. mažajame finale susikaus „Divenda“ - „MIX“, o 16.45 val. dėl čempionų titulų kovos „Patvanka“ - KTU „Omega“.

Komandoms atstovaus žinomi krepšininkai - R.Brazdauskis, D.Lukminas, R.Kurtinaitis, A.Jasiunskas, G.Liutackas, A.Venclovas, R.Juška („Patvanka“), A.Dimavičius , E.Zubrickas, V.Petkevičius („MIX“), A.Šidlauskas, V.Krušna, V.Labašauskas, AGelžinis (KTU „Omega“), V.Bačkauskas, G.Makarevičius, A.Sindaravičius („Divenda“).


Šiame straipsnyje: KKMLveteranai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių