KKML apdovanojimus išsidalys verslininkai

Kauno krepšinio mėgėjų lygoje (KKML) sezoną baigs „Verslo B“ grupės komandos.

Čempionate dalyvavo dešimt ekipų - „Autojuta“, „Dangų studija“, „Contitrans“, „Makroflex“, „Mato baldai“, „Šviesa“, „Ūkio bankas“, „Vilkija-Ecowood“, „Spurtas-Eagle Vision“ ir „Stašaitis&Partners advokatų kontora“.

Dvi stipriausios reguliariojo sezono komandos („Stašaitis&Partners advokatų kontora“ ir „Makroflex“) iš karto pateko į pusfinalį, o 3-6 vietas užėmusios ekipos žaidė ketvirtfinalio rungtynes. „Spurtas-Eagle Vision“ 77:83; 84:66 ir 77:67 įveikė „Mato baldus“, „Ūkio bankas“ 84:62 ir 74:53 - „Vilkiją-Ecowood“.

Į finalo ketvertą pateko „Ūkio bankas“ (vadovas P.Jatkonis), „Spurtas-Eagle Vision“ (vadovai P.Aleksonis, R.Gečionis),  „Makroflex“ (vadovas D.Juška) ir „Stašaitis&Partners advokatų kontora“ (vadovas Ž.Stašaitis).

Pusfinalyje iki dviejų pergalių „Stašaitis&Partners advokatų kontora“ 79:66 ir 77:54 nugalėjo „Spurtas-Eagle Vision“ ekipą, o „Makroflex“ 77:57 ir 77:69 įveikė „Ūkio banką“.

Krepšinio mokyklos „Aisčiai“ salėje (Miško g. 1a) šeštadienį 15 val. dėl 3-iosios vietos žais „Spurtas-Eagle vision“ - „Ūkio bankas“, o 16.45 val. dėl 1-os vietos varžysis „Stašaitis& Partners advokatų kontora“ - „Makroflex“.


Šiame straipsnyje: KKMLVerslo lyga

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių