K.Kemzūra: džiaugiuosi, kad nesugadinome šventės

Lietuvos nacionalinės krepšinio rinktinės vyriausiasis treneris Kęstutis Kemzūra po iškovotos pergalės prieš Ispaniją pasidžiaugė iškovota istorine pergale naujutėlaitėje „Žalgirio“ arenoje, tačiau prisipažino, kad užmigti ant laurų neketina.

„Malonu žaisti tokioje naujoje ir pilnutėlėje mus aktyviai palaikančioje arenoje. Gerai, kad nesugadinome šventės. Tačiau tai yra tik draugiškos rungtynės. Taip ir pasakiau vyrams. Neturime sustoti. Privalome dirbti toliau ir kryptingai ruoštis“, - kalbėjo strategas.

„Tikėjausi, kad emocinis pakilimas bus didelis. Nauji rūmai mums suteiks papildomos energijos. Taip ir nutiko. Pirmojoje pusėje gerai pasidarbavome gynyboje. Perėmėme nemažai kamuolių ir iš to pelnėme nemažai lengvų taškų. Trečiajame kėlinyje neišlaikėme įtampos, varžovai gynėsi kietai ir tai mums šiek tiek sudarė problemų. Gerai, kad nesulūžome ir savo varžovams neleidome priartėti“, - kalbėjo treneris.

Kalbėdamas apie problemas, strategas išskyrė prastą kovą dėl atšokusių kamuolių, tačiau pasidžiaugė, kad šį kartą komanda atliko daug rezultatyvių perdavimų.

K.Kemzūra nerimavo, jog traumas šiose rungtynėse patyrė Darius Songaila ir Robertas Javtokas. „Kol kas sunku dar kažką konkretaus pasakyti, tačiau Dariui po susidūrimo su varžovu nutirpo ranka ir jis daugiau negalėjo rungtyniauti. Robertui sumušta alkūnė, tačiau žinau šio žaidėjo valią ir tikiu, jog viskas bus gerai. Pasitikiu mūsų medikais“, - kalbėjo treneris.



NAUJAUSI KOMENTARAI

rosita gailiuviene

rosita gailiuviene portretas
saunuoliai lietuviai mes uz jus nesvarbu kad mus tik trys milijonai mes mylim jus

JONUKAS

JONUKAS portretas
Labai gaila, bet , atrodo, išsisprendė dviejų "išeinančių" žaidėjų pavardės, tai tie, kurie gana gerai wsužaidė ir gavo traumas.......... ??????????

gal

gal portretas
gal dar išsigydys per likusias dvbi savaites
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių