„Kitonija GYM“ ir „Apelsinuose“ – atvirų durų dienos

Uostamiesčio sporto klubai „Kitonija GYM“ ir „Apelsinas“ skelbia atvirų durų dienas, skirtas visoje Lietuvoje organizuojamam sveikatinimo projektui „Judinkis-2010“.

Kviečia sportuoti nemokamai

Atvirų durų dienose klaipėdiečiai laukiami jau rytoj, o paskutinė akcijos diena – šeštadienis.

„Džiaugiamės galėdami prisidėti prie šios prasmingos iniciatyvos. Pernai kolegų Latvijoje sumanytas projektas turėjo didelį pasisekimą, o šiemet jis pasiekė ir Lietuvą“, – pasakojo sporto klubų „Kitonija GYM“ bei „Apelsinas“ rinkodaros ir pardavimų vadovė Rosita Paulauskaitė.

Norintys sportuoti, tačiau tam vis nepasiryžtantys ir neprisiruošiantys klaipėdiečiai galės ne tik išbandyti nemokamas treniruotes, išgirsti patyrusių trenerių patarimus, bet ir sulauks gausybės viliojamų pasiūlymų bei nuolaidų lankytis šiuose klubuose.

Už simbolinę kainą lankytojams taip pat bus siūloma atlikti skaitmeninę kūno masės analizę. Rytoj ši paslauga bus teikiama Kepėjų gatvėje 10 įsikūrusiame „Kitonija GYM“ klube, rugsėjo 24-ąją – Taikos pr. 101, o 25-ąją – Vingio gatvėje 8 veikiančiuose „Apelsino“ klubuose.

Padės asmeninis treneris

R.Paulauskaitės teigimu, atvirų durų akcijos metu lankytojai galės įsigyti ypatingą paslaugų paketą su asmeninės trenerės pagalba. Tad jei kažkada tai atrodė per brangi paslauga, pats laikas suskubti pasinaudoti viliojama kaina.

„Neretai moterys sporto klubuose intensyviai dirba po pusę metų ir daugiau, tačiau džiuginamo rezultato negali pasiekti. Norime suteikti galimybę įsitikinti, kokia vertinga ir veiksminga asmeninio trenerio pagalba ir priežiūra“, – aiškino pašnekovė.

Pasak Rositos, septintus metus „Kitonija GYM“ dirbančios trenerės Robertos Mišeikienės asmeninis pavyzdys tapo įkvėpimu daugeliui šiame klube sportuojančių klaipėdiečių.

Šiandien žvelgiant į šią smulkutę trapią moterį sunku patikėti, kad kažkada jai teko kovoti su antsvorio problemomis.

Trenerė šypsodamasi patikino: „Uždėkite“ ant manęs daugiau nei 20 kilogramų, ir galėsite įsivaizduoti, kaip aš kadaise atrodžiau“.

Roberta prisipažino, jog pirmą kartą į sporto salę įžengė 30 metų, būdama trijų vaikų mama. Šiandien moteris jau pasiekė stulbinamų rezultatų – ji ne tik gali didžiuotis išpuoselėtu kūnu, bet ir pelnytu pripažinimu įvairiose kultūrizmo varžybose.

Jaunystės eliksyras

Jaunatviškai atrodanti ir savo amžiaus neslepianti 44-erių moteris neneigė nuolatos sulaukianti komplimentų, jog atrodo gerokai jauniau. R.Mišeikienė įsitikinusi, jog tai taipogi aktyvios ir sveikos gyvensenos rezultatas.

„Visada moterims ir merginoms sakau – sportuoti niekada nė vėlu. Bet kuo anksčiau pradėjusios tai daryti pasieksite geresnių rezultatų, – tvirtino trenerė. – Ypač raginu sportuoti vaikelius jau praauginusias moteris – neretai paskendusios buityje jos pamiršta savo asmeninius poreikius, užsidaro savo kiaute.“

Robertai ypač džiugu, kad sporto klubą pradėjusios lankyti moterys ne tik gali džiaugtis pagražėjusiomis formomis. „Moterys tiesiog pražysta akyse – jos tampa energingos, labiau pasitikinčios savimi, pasitempusios, jų akys spindi“, – šypsojosi pašnekovė.

Trenerė prisipažino, jog ir pati sportuojančių moterų pasiekimus priima asmeniškai.

„Viena mano klientė, kuri svėrė 118 kilogramų ir jau sunkiai pajėgė užkopti laiptais, per pusmetį atsikratė 26 kilogramų. Kai svoris pradėjo mažėti link 100-o, patikėkite – mes abi verkėme iš džiaugsmo“, – šypsojosi ne vieną panašų stebuklą sporto salėje regėjusi trenerė.


Šiame straipsnyje: Kitonija GYM

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių