Kauno „Žalgirio“ krepšininkai sveikina su Šv.Kalėdomis

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai, treneriai bei administracijos darbuotojai šv. Kalėdų proga nuoširdžiai sveikina komandos rėmėjus, aistruolius ir visus krepšinio mėgėjus.

„Linkime, kad kiekviena 2012-ųjų metų diena jus džiugintų įkvepiančiomis idėjomis, aukštais siekiais, atsidavusiu darbu, lydinčia sėkme, malonioms staigmenomis, naujomis pažintimis ir šiluma namuose. Tegu jūsų Naujuosiuose metuose būna 366 išskirtinės, pergalingos ir nepamirštamos dienos!“, - rašoma žalgiris.lt portale.


Žalgiriečiai šventinius sveikinimus siunčia ir virtualiajame atviruke.


Šiame straipsnyje: Žalgiris

NAUJAUSI KOMENTARAI

Jadzka

Jadzka portretas
jeigu butu normaliais , tai , budami turtuoliais , pripirktu naslaiciams ir ligoniukams sv. Kaledu proga dovaneliu ir aplankytu juos ? Taciau nei sios komandos zaidejai , nei buratinas niekada nenori savo noru atsisveikinti bent jau su keliais simtais lituku ? Gobsuoliai skrudzai ...

mizantropas

mizantropas portretas
nuoširdžiausi sveikinimai visai Žalgirio komandai, treneriams, sirgaliams, visiems Lietuvos žmonėms, kurie nepaliko sunkiu metu savo komandos. Su šventėmis

1-am

1-am portretas
geriau jau tu nepaizaliok niekų. Tai komanda, kuri ir vaikų namus aplanko, ir bendrauja su vaikais. Todėl, jadzka, eik gerti savo gėralo, sena alkoholike.
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių