Kauno „Žalgirį“ rems lažybų bendrovė „TOP sport“

Lažybų bendrovė „TOP sport“ tapo Kauno „Žalgirio“ krepšinio komandos rėmėja. „TOP sport“ ir Lietuvos čempionų ekipos vadovai pasirašė metinę bendradarbiavimo sutartį, pagal kurią krepšinio klubas sulauks paramos 2011-2012 m. sezono varžyboms.

„TOP sport“ yra pirmoji ir didžiausia lažybų bendrovė Lietuvoje. Dar 2002 m. atidariusi pirmąjį lažybų punktą dabar „TOP sport“ valdo net 73 lažybų punktus 25 Lietuvos miestuose.

„Europoje klubinio krepšinio komandas remiančios lažybų bendrovės jau nieko nestebina. Lietuvoje tai – vis dar naujovė, todėl mes džiaugiamės radę bendrą kalbą su rimtais partneriais. „TOP sport“ yra sėkmingai Lietuvoje dirbanti įmonė, todėl malonu ją priimti į „Žalgirio“ rėmėjų šeimą“, - teigia Kauno „Žalgirio“ generalinis direktorius Paulius Motiejūnas.

Beje, netiesiogiai „Žalgirio“ ir „TOP sport“ keliai jau buvo susikirtę. Šios bendrovės generalinis direktorius Gintaras Staniulis yra vilkėjęs žaliai-baltą aprangą. Jis su Kauno „Žalgiriu“ 1994 m. yra tapęs Lietuvos krepšinio lygos (LKL) čempionu.

„Būtent per krepšinį ir susipažinau su lažybų verslu, - sako G.Staniulis. - Dar prieš 20 metų žaisdamas Čekijoje pastebėjau, kad lažybos ten yra labai populiarios. Idėja įkurti lažybų bendrovę Lietuvoje brandinau bene 10 metų, kol pagaliau mūsų šalyje atsirado tam tinkama įstatyminė bazė. Džiugu, kad nuo šiol ir patys galime prisidėti prie sporto rėmimo.“

Naujojo rėmėjo logotipas atsiras ant žalgiriečių marškinėlių VTB Vieningosios lygos ir LKL čempionatuose.


Šiame straipsnyje: Žalgiris

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių