„Kauno“ futbolininkai tikisi pergalės

Prieš šios dienos UEFA Čempionų lygos turnyro rungtynes „Kauno" futbolininkai sako esantys nusiteikę paneigti prognozes, kad mačo favoritas yra Glazgo „Rangers".  

„Kauno" saugas Linas Pilibaitis: „Šios poros favoritais vadinami „Rangers" futbolininkai, todėl juos slėgs didesnė atsakomybė. „Kauno" žaidėjai neturi ko prarasti. Kad ir kaip būtų, tikiu savo komanda, tuo, kad mes sugebėsime nugalėti „Rangers" bei iškopsime į kitą etapą".

„Kauno" puolėjas Mindaugas Grigalevičius: „Antradienį mums bus labai karšta, žaisime su stipria komanda. Svečiuose sugebėjome apsiginti, o savo aikštėje galime ir įvartį įmušti. Manau, kad mus palaikys bent 8000 žiūrovų".

„Kauno" gynėjas Tomas Kančelskis: „Žinoma, mes nesame dvikovos favoritai. Tačiau nesirengiame pasiduoti, mėginsime paneigti išankstinę nuomonę".

„Kauno" saugas Vytautas Lukša: „ Manau, kad „Kaunui" savo aikštėje nebus lengviau nei Glazge. Gal mūsų laukia dar sunkesnis išbandymas, nes Škotijos vicečempionų tikslas aiškus - nugalėti. Kita vertus, mes bandysime pateikti svečiams staigmeną".

„Kauno" legionierius iš Lenkijos Adrianas Mrowiecas: „Visa komanda vylėsi, kad svečiuose nenusileisime „Rangers" ekipai. Ir ką - sužaidėme lygiosiomis. Dabar žaisime savo aikštėje, todėl galime tikėtis dar geresnio rezultato. Mes jį ir pasieksime".

„Rangers" puolėjas Andrius Velička: „Kauniečiai Glazge žaidė labai gerai, mums nepavyko pelnyti įvarčio. Komanda turės tai padaryti Kaune".



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių