Kaune - diskusija apie 2011 metų Europos krepšinio čempionatą

Kartu su 2011-ųjų sutikimu Lietuvoje bus pradėtas skaičiuoti laikas iki Europos krepšinio čempionato starto.

Šio istorinio įvykio centre atsidurs šalies laikinoji sostinė - Kaunas. Kauno mieste planuojamos finalinės Europos krepšinio čempionato kovos, todėl būtina atitinkamai tam pasiruošti.

Kaip Kaunas ruošiasi čempionatui, kas jau padaryta ir kas numatyta, kaip Kauną mato renginio organizatoriai, kokia ir kada bus Žalgirio arena? Šie ir kiti klausimai bus diskutuojami jau šį antradienį, lapkričio 30 dieną, 18 val. restorane "Buon Giorno" (Daukanto g. 14, netoli Laisvės alėjos fontano) atviroje „Kauniečių tribūnos" diskusijoje tema "Kaunas - 2011-ųjų Europos krepšinio sostinė".

Diskusijos svečiai:

Angelė Dementavičiūtė - Ūkio banko Investicinės Grupės (UBIG) Valdybos pirmininkė, atstovaujanti VšĮ Kauno Žalgirio rėmėjas, vykdant Koncesijos sutartį;

Mindaugas Balčiūnas - Lietuvos krepšinio federacijos generalinis sekretorius;

Vygantas Gudėnas - buvęs Kauno savivaldybės administracijos direktorius, dabar einantis pasiruošimo Europos krepšinio čempionatui Kaune koordinatoriaus pareigas;

Paulius Motiejūnas - Žalgirio klubo generalinis direktorius;

Planuojama diskusijos trukmė - 2 val. Laukiami visi aktyvūs kauniečiai ir miestu besidomintys piliečiai, krepšinio sirgaliai, norintys sužinoti ar diskutuoti apie Europos krepšinio čempionatą Kaune.

„Kauniečių tribūna" - tai aktyviausių Kauno visuomenės piliečių, politikų, verslininkų, kultūrinio gyvenimo atstovų diskusijos su kauniečiais įvairiose Kauno miesto viešosiose erdvėse. Kas dvi savaites su kauniečiais susitikti pakviesime vis kitą iškilų kaunietį pasidalinti mintimis apie Kauno vystymosi tendencijas, miesto kultūrinį, akademinį gyvenimą. Į diskusijas bus įtraukti labai įvairūs pranešėjai, siekiant pažvelgti į Kauną, šio miesto galimybes ir iššūkius, kuo platesne perspektyva.

"Kauniečių tribūnos" organizatoriai - viešoji įstaiga "Verslo iniciatyva". 

Renginių ciklą iš dalies finansuoja Kauno miesto savivaldybė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių