„Kaunas“ nemojuoja balta vėliava

"Tai buvo blogos rungtynės, blogas rezultatas, bet nieko nėra neįmanomo, mes vis dar turime šansų patekti į Čempionų lygą", - po pirmųjų trečiojo Čempionų lygos atrankos etapo rungtynių komandą drąsino FBK "Kaunas" treneris Jose Couceiro. 

Kaip skelbėme, Kauno futbolininkai vakar svečiuose 0:2 nusileido Danijos čempionei "Aalborg BK" vienuolikei. "Kaunodiena.lt" pateikia karštus "Kauno" žaidėjų ir trenerių komentarus po rungtynių. 

Jose Couceiro, vyriausiasis treneris: "Tai buvo bloga diena "Kaunui". Jau rungtynių pradžioje papuolėme į duobę, varžovai turėjo kelias progas pasižymėti. Vėliau pavyko išlyginti žaidimą, tačiau po petraukos danų spaudimas vis didėjo, ir nepavyko jo atlaikyti.

Mums labai trūko dviejų pagrindinių gynėjų - Kančelskio ir Zelmiko. Patys matėte, kad 4-5 mūsų žaidėjai nesužaidė gerų rungtynių. Dėl to visų pirma kaltas patirties trūkumas. Ir konkrečiai - tarptautinių varžybų patirties. 

Tačiau mes neprarandame vilčių. 0:2 yra labai palankus rezultas "Aalborg", tačiau mes nebeturime šansų. Pasistengsime juos išnaudoti Kaune."

Rafaelis Ledesma, saugas: "Skaudus pralaimėjimas. Man dvigubai sunkiau, nes negalėjau padėti komandai, kaip esu įpratęs. Visą savaitę dėl traumos nesitreniravau, šįvakar taip pat žaidžiau gal tik puse savo galimybių.

Šiandien varžovai buvo geresni. Jie sukūrė daug daugiau progų ir pelnytai nugalėjo. Tačiau kova nesibaigia. Jei mūsų akys degs, o aikštėje paliksime širdis, Kaune galime tikėtis didesnės pergalės. Į "Rangers" vartus įmušėme du įvarčius, todėl manau, kad galime du ar tris sykius įmušti ir Danijos komandai.

Turėsime dvi savaites, per kurias tikiuosi pagaliau išsigydyti savo traumą. Labai noriu, kad žiūrovai pamatytų senąjį Ledesmą (šypteli)."

Mindaugas Grigalevičius, puolėjas: "Kokie įspūdžiai? Blogi. Žaidėme prastai, jautėsi, kad tai ne mūsų diena. Atrodo, kad kažkiek trūko noro, nusiteikimo. Nekovojome taip, kaip turėtume. Labai gaila, kad praleidome tą įvartį pačioje pabaigoje. 0:ą būtų daug palankesnis rezultatas, tačiau ir dabar reikia nenukabinti nosies. Turime nusiteikti, kad niekas dar nesibaigė. Girdėjau, kaip danų sirgaliai dainavo "Mes - Čempionų lygoje". Manau, kad per anksti jie dainuoja." 

Marianas Kello, vartininkas: "Žaidimas nesiklijavo visas rungtynes. Didžiąją dalį pirmojo kėlinio pavyko išlaikyti pusiausvyrą, bet po pertraukos aikštėje akivaizdžiai dominavo varžovai. Labai gaila, kad šiandien negalėjo žaisti pagrindiniai gynėjai. Ta gynėjų linija, kuri žaidė šiose rungtynėse, kartu rungtyniauja retokai, jie nėra taip gerai susižaidę. Dėl to ir buvo klaidų, ne visada pasirinkdavome teisingas padėtis.

Grįšime namo ir žiūrėsime vaizdo įrašus. Turime pasimokyti iš savo klaidų ir Kaune jų nebekartoti." 

Atsakomąsias rungtynes su "Aalborg BK" kauniečiai žais rugpjūčio 27 d. S.Dariaus ir S.Girėno stadione.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių