„Karščiausia krepšinio šokėja 2012“ pergalę šventė kubile!

Finišavo didelio populiarumo sulaukęs „Karščiausios krepšinio šokėjos 2012“ konkursas.Tris savaites trukusiame balsavimę „Krepšinio šokėjų“ puslapyje facebooke, nugalėtojos titulą iškovojo Kauno „Žalgirio“ šokėja Kamilė. Keturis tūkstančius internautų balsų surinkusi kaunietė pergalę šventė Akmenių dvare, į kurį buvo pakviestos visos Kauno „Žalgirio“ šokėjos.

Konkurso nugalėtoja Kamilė džiaugėsi iškovotu titulu ir dėkojo ne tik už ją balsavusiems, bet ir artimiausiai konkurentei Ugnei iš „LeaderDance“ komandos.

„Džiaugiuosi, nes kandidatės buvo vertos šio titulo. Linkėjimus norėčiau perduoti Ugnei! (Klaipėdos „LeaderDance“ šokėjai). Smagu, kad turėjau didžiulį palaikymą. Už mane balsavo draugai, draugų draugai, „Žalgirio“ fanai. Visiems labai ačiū.“

Nugalėtojai ir visai komandai buvo užkurta pirtis ir kubilas, kuriame tilpo net vienuolika seksualių Kauno „Žalgirio“ merginų.

Pirmą kartą organizuojamame „Karščiausia krepšinio šokėja 2012“ konkurse dalyvavo penkios šokėjos iš Vilniaus, Kauno, Klaipėdos, Panevėžio ir Prienų komandų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

as

as portretas
bet kaip "smagu" ten joms vienoms turejo but tai jau isivaizduoju. o siaip tai kubilas gerai, parodo kas yra kas. be spakliaus, smutkiu, dirbtinu pozu ir t.t. p.s. Marinocka - Nr. 1 :)))

zapatdluo

zapatdluo portretas
OMG, tragiška foto...

mmm

mmm portretas
nu jo kaip pasikeite visos be spakliaus brrr ir vedejas kazkoks maumedis
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių