„Karaliaus“ taurės finale išvysime Madrido klubų derbį

„Karaliaus“ taurės turnyro pusfinalyje dėl kelialapio į finalą susikovė „Sevilla“ ir Madrido „Atletico“ ekipos. Pirmoji komandų dvikova sausio 31 dieną Madride baigėsi „Atletico“ pergale rezultatu 2:1.

Šįsyk rungtynės baigėsi rezultatyviomis lygiosiomis 2:2, todėl į finalą, dėl palankaus pirmojo mačo rezultato, pateko „Atletico“.

Svečiai jau 30 minutę turėjo susikrovę 2 įvarčių persvarą, kai rezultatyviai atakas užbaigė Diego Costa ir Radamelas Falcao, tačiau, pirmam kėliniui artėjant į pabaigą, „Sevilla“ sušvelnino atsilikimą.

Ipusėjus antram kėliniui, „Sevilla“ saugas Gary Medelas užsidirbo antrą geltoną kortelę ir šeimininkai papuolė į nepavydėtiną situaciją.

Vis dėlto,  jau teisėjo pridėto laiko metu, Kroatijos rinktinės saugas Ivanas Rakitičius įmušė antrąjį „Sevilla“ įvartį ir trumpam atgaivino vilti kovoti dėl pergalės.

Paskutinę teisėjo pridėto laiko minutę desperatišką raudoną kortelę dar gavo „Sevilla“ žaidėjas Geoffrey Kondogbia, tačiau tai jau nieko nekeitė, nes lygiosios reiškė, kad į finalą keliauja „Atletico“.

Finale, kuris taps savotišku Madrido derbiu, „Atletico“ susikaus su Madrido „Real“ klubu.

Ispanijos „Karaliaus“ taurė, pusfinalių etapo atsakomoji dvikova:

„Sevilla“ 2 - 2 Madrido „Atletico“ (bendras poros rezultatas 4:3, „Atletico“ naudai)

  • 6' [0 - 1] D. Costa
  • 29' [0 - 2] R. Falcao
  • 39' [1 - 2] J. Navas
  • 76' G. Medel
  • 90+1' [2 - 2] I. Rakitic
  • 90+3' G. Kondogbia



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių