Kaka tikisi žaisti pasaulio futbolo čempionate

Madrido „Real“ saugas Kaka yra laimingas, kad vėl buvo pakviestas į Brazilijos rinktinę. Saugas taip pat pripažino, kad „Real“ klube reikalai juda į gerąją pusę.

Pastarieji metai brazilui nebuvo labai geri. Jis dažnai likdavo tarp atsarginių ir per du paskutinius perėjimo langus Kaka buvo siejamas su išvykimu iš „Real“ klubo. Visgi Kaka liko „Karališkajame“ klube ir jame atrodo atsigavęs.

Futbolininkas gauna daugiau laiko aikštelėje ir joje brazilas atrodo geros sportinės formos. Tai pastebėjo ir Brazilijos rinktinės treneris Luizas Felipe Scolari, kuris nusprendė sugrąžinti Kaka į rinktinę.

„Su Scolari aš dar nešnekėjau, tačiau man bus smagu ir vėl dirbti su juo. Nežinau ar tas darbas tęsis ilgai, bet aš tikiuosi, kad būsiu pakviestas į Pasaulio čempionatą“, - kalbėjo 30-metis.

„Jaučiu, kad viskas juda į gerąją pusę, ypač klube. Madride žaidžiu daugiau nei anksčiau. Mane palaiko komandos fanai ir tai man suteikia papildomos motyvacijos. Dabar tikiuosi, kad man pavyks pasinaudoti gauta proga Brazilijos rinktinėje“, - tęsė Kaka.

Verta paminėti, kad Kaka dabartinėje Brazilijos rinktinėje bus vyriausias ir daugiausiai mačų sužaidęs futbolininkas.

„Esu naujasis veteranas. Skaičiai yra svarbu. Esu laimingas, kad esu kviečiamas į rinktinę jos naujoje fazėje“, - užbaigė saugas.


Šiame straipsnyje: Kakabrazilijos rinktinėReal

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių