Kai sportininkų emocijos virsta įsiūčiu (išskirtiniai reportažai)

Emocijos kai kuriems sportininkams – sunkiai suvaldomas dalykas. Nesėkmės ištiktus sportininkus dažnai apima ne tik liūdesys, bet ir nevaldomas įsiūtis. O nuo spontaniško pykčio gali nukentėti šalimais esantis jų sporto inventorius – raketės, lazdos, kamuoliai ir t.t. Kartais tam nereikia ir pykčio – sporto priemonės lūžta, dūžta ir byra atsitiktinai.

Vaizdo siužetuose – vieni įspūdingiausių kamera užfiksuotų momentų, pasibaigę sportinio inventoriaus sulaužymu.

Įpykę ledo ritulininkai į darbą dažniausiai paleidžia kumščius – tačiau ne visada. Šį kartą pyktis buvo toks didelis, jog ledo ritulininkas savo oponentui tvojo lazda ir ją sulaužė.

Ar matydami šuolininkus su kartimi pagalvojate, jog jų kartis gali imti ir lūžti? Šis video – šiurpus įrodymas, jog tokių situacijų iš tiesų pasitaiko.

JAV beisbolininkas Cliffas Penningtonas greičiausiai siekė daugiausiai sulaužytų lazdų per trumpiausią laiką rekordo, kai per tris atmušimus iš eilės sulaužė tris lazdas.

Retas norėtų, jog į jo galvą atlėktų beisbolo kamuoliukas. Pasirodo, kriketo žaidimas yra ne ką mažiau pavojingas. Britas Andrew Flintoffas tą patyrė savo kailiu, kai jo šalmą perskrodė kriketo kamuoliukas.

Kipro tenisininkas Marcosas Baghdatis 2012 metais „Australian Open“ turnyre buvo įpykęs. Gerokai įpykęs – vieno mačo metu jis sugebėjo sulaužyti net keturias raketes. O tenisininko protrūkį stebėję žiūrovai tiesiog šėlo.

Tigerio Woodso smūgiuotas kamuoliukas 2007-aisiais metais „Masters“ turnyre užstrigo už medžio, tačiau golfo žvaigždė nepasimetė. Jis nusprendė paaukoti savo lazdą ir iškrapštyti kamuoliuką iš nepatogios padėties ir jam pavyko. Tiesa, golfo lazdos nepavyko išgelbėti. Laimei, medis liko stovėti vietoje.

Anglų kriketo žaidėjas Andrew Straussas rungtynių metu sugebėjo sulaužyti savo paties akinius nuo saulės (sulėtintas vaizdas nuo 1:05 min.). Sportininko akiniai nuo jo galvos krito būtent tuo metu, kai jis užsimojo metimui ir paleistas kamuoliukas juos tiesiog pavertė į šipulius.

Krepšinio lentos byra taip dažnai, kad geriausiai pristatyti visą tokių vaizdelių rinkinuką:

Prie M. Baghdačio šių metų „Australian Open“ turnyre prisijungė ir amerikietė Serena Williams, kai pralaiminėdama Sloane Stephens tiesiog suknežino savo raketę. Po mačo ji sakė: „Suknežinus raketę mano veide atsirado plati šypsena. Jaučiausi laiminga“, – džiaugėsi S.Williams.

Tenisininkai gali laužyti ne tik raketes, bet ir reklaminius stendus. Tą puikiai įrodė Davidas Nalbandianas, „Queen‘s Club“ finale spyręs į stendą, tačiau pataikęs į linijos teisėjo koją. Toks tenisininko akibrokštas jam kainavo ne tik diskvalifikaciją iš mačo, bet ir 12,560 tūkst. dolerių baudą bei 57,350 tūkst., kuriuos galėjo uždirbti laimėdamas turnyrą.

Legendinis krepšininkas Charlesas Barkley golfo aikštelėje yra ne toks, kaip Michaelas Jordanas beisbole. Naujos sporto šakos išbandymas Ch.Barkley baigėsi šnipštu – jis pademonstravo ne tik nevykusį smūgį, bet ir sulaužė savo lazdą.

Įvartis! Į stadiono kaimynystėje esančio namo gyventojų langą... Jaunajam futbolininkui teks gerokai pagerinti savo spyrio kokybę.

„The Giants“ beisbolininkas Brianas Wilsonas nesėkmingai klostantis rungtynėms prieš „Detroit Tigers“ nusprendė išsilieti ant... vandens. Pirmiausia jis pakėlė vandens statinę ir sviedė ją sieną. Tačiau to nepakako – sportininkas griebė beisbolo lazdą ir sutvarkė „priešą“.

Lazdas gali laužyti ne tik ledo ritulio žaidėjai, bet ir treneriai. „Abbotsford Heat“ komandos treneris išreiškė savo protestą dėl jo nuomone neteisingo teisėjo sprendimo – sudaužė lazdą į aikštelės bortą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių