K. Raikkonenas - neapsisprendęs dėl ateities

Vakar spaudos konferencijoje „Ferrari" lenktynininkas Kimi Raikkonenas prisipažino, kad vis dar nėra apsisprendęs dėl savo ateities. Suomis neatmetė galimybės, kad po 2009 metų sezono gali baigti savo karjerą „Formulės-1" lenktynėse. Apie tai pranešė portalas sportas.lt.

Sklando gandai, jog pasaulio čempionas nebėra pakankamai motyvuotas toliau tęsti karjerą ir gali pasitraukti iš aktyvaus sporto jau pasibaigus kitų metų "Formulės-1" čempionatui.

„Manau, kad lenktyniausiu tol, kol tai man teiks malonumą, kol man tai bus pats geriausias dalykas. Galbūt dar ketverius metus. Kol kas sunku pasakyti", - spaudos konferencijoje teigė lenktynininkas.

K. Raikkonenas neslėpė, kad "Formulėje-1" jam labiausiai patinka lenktynės, o visa kita, jo žodžiais, ne visada yra patys geriausi dalykai pasaulyje.

28 metų K. Raikkonenas „Formulėje-1" debiutavo 2001 metais, „Sauber" komandos sudėtyje. 2002-2006 metais suomis lenktyniavo „McLaren" ekipoje, o nuo 2007 metų gina „Perrari" garbę. Sportininkas startavo 126 „Formulės-1" lenktynėse ir pelnė 17 pergalių.

 „Scanpix“ nuotr.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių