K. Bryantas: Los Andželas - geriausia vieta pasaulyje (komentaras)

Sunkią traumą besigydantis Kobe Bryantas nori matyti dabartinius Los Andželo „Lakers“ lyderius ir kitą sezoną kartu ginant šios istorinės organizacijos garbę.

JAV žiniasklaidai 34 metų 198 cm ūgio amerikietis tvirtino, kad būtent Los Andželas yra geriausia vieta laisvajam agentui vasarą tapsiančiam Dwightui Howardui.

„Los Andželas – geriausia vieta jam, – kalbėjo traumuotas gynėjas. – Tai puiki vieta jam, kad galėtų įtvirtinti save ir pradėti kilti taip, kaip jis iš tikrųjų to vertas. Nėra geresnės vietos „centrams“ nei Los Andželas.“

„Mes visi save laikome verslo žmonėmis. Tiesiog Los Andželas suteikia daugiau prasmės – sutarties ir rinkos prasme. Tai tiesiog nuostabi vieta  ir neįtikėtina rinka. Jeigu tu laimi šiame mieste, dauguma tau pasisuks į gerą pusę“, – pridūrė K.Bryantas.

Tuo tarpu sezoną baigęs D.Howardas sakosi pirmiausia norintis pailsėti ir tik paskui svarstyti kur pasuks jo karjeros kelias.

„Visiškai negalvojau apie tai. Nusipelniau poilsio ir ruošiuosi kelias savaites nieko nedaryti. Man reikia prablaškyti galvą ir tiesiog negalvoti apie nieką – paprasčiausiai atsipalaiduoti. Paskui turėsiu marias laiko pagalvoti apie viską ir priimti sprendimą“, – kalbėjo „centras“.

Lygos užkulisiuose netyla kalbos, kad „Lakers“ vasarą gali išsiskirti su ispanu Pau Gasoliu, kurio žaidimo kreivė šiemet gerokai smigo žemyn. Tačiau K.Bryantas nori ir šį aukštaūgį matyti komandoje 2013-2014 metų sezone.

„Asmeniškai man, tai vienpusis sprendimas. Kartu su Pau laimėjome čempionatus ir jis mums reikalingas čia, kad toliau judėtume į priekį. Tačiau ne aš išrašinėju atlyginimų kvitus. Viskas ką galiu – pareikšti savo nuomonę. Tai ir padariau, pasakydamas Mitchui Kupchakui kaip jaučiuosi“, – teigė 17 sezonų „Lakers“ marškinėlius vilkintis K.Bryantas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių