K. Bryantas: apie sunkiausią sezoną, intrigas bei karjeros pabaigą

Praėjusią savaitę nuo NBA rungtynių maratono atsipūtęs Kobe Bryantas pasirodė garsaus amerikiečių komiko Jimmy Kimmelio laidoje, kurioje krepšininkas parodė kitą savo pusę ir nevengė pokštauti.

Pirmaisiais sezono mėnesiais K.Bryanto atstovaujamas Los Andželo „Lakers“ klubas vilkosi antroje Vakarų konferencijos lentelės pusėje, tačiau 8 mačus iš paskutinių 10 laimėjusi komanda pakilo į 8-ąją vietą.

„Aš turiu teoriją apie tai: jūs specialiai sezono pradžioje demonstravote prastą žaidimą, kad galiausiai išsiveržtumėte į atkrintamąsias ir sukurtumėte įspūdingiausią sugrįžimą lygos istorijoje“, – juokavo laidos vedėjas.

„Taip, tu teisus, – humoro jausmo nestokojo K.Bryantas. – Tai juk Los Andželas. Kokia „Lakers“ komanda be intrigų joje?“

„Sezono pradžia buvo sunki. Pasikeitė komandos treneris, atėjo daug naujų vaikinų. Turėjome prisitaikyti prie naujos žaidimo sistemos, tačiau tada užklupo traumų virtinė. Kad ir kaip būtų, dabar esame geroje pozicijoje sėkmingai užbaigti sezoną“, – pridūrė 198 cm ūgio amerikietis.

J.Kimmelis garsiajam pašnekovui priminė dar sezono pradžioje duotą pažadą atvesti „Lakers“ į atkrintamąsias varžybas.

„Jeigu kas nors persirengimo kambaryje būtų pasakęs, jog netiki mūsų galimybėmis pasiekti atkrintamąsias, tą pačią akimirką paskambinčiau Bussų šeimai ir liepčiau pašalinti tą vaikiną iš komandos“, – kalbėjo K.Bryantas.

Krepšininkas netrūko pridurti, kad šis sezonas – sunkiausias jo karjeroje. „Atėjo laikas mums pradėti demonstruoti kažkokią gynybą. Fiziškai man tai yra sunkiausias sezonas. Tai mano septynioliktas sezonas lygoje, todėl reikia sunkiai dirbti, kad ištverčiau visas tas minutes aikštelėje.“

K.Bryantas „Lakers“ marškinėlius vilki nuo 1996 metų sezono bei dar kartą patikino, kad karjerą baigs šioje Los Andželo komandoje.

„Tikrai neketinu palikti „Lakers“. Visą savo karjerą žaisti vienoje organizacijoje – tikra palaima. Todėl stengsiuosi išspausti maksimumą iš dabartinės situacijos. Jeigu laimėsiu dar vieną žiedą – puiku, jeigu ne – tebūnie“, – svarstė atletas.

Laidos vedėjo pasiteiravus, kada 34-erių metų K.Bryantas ketina kabinti sportbačius ant vinies, šis išsisuko nuo tiesaus atsakymo. „Greitai“, – teigė „Lakers“ gynėjas.

Jau daugelį metų K.Bryantas vasaromis kviečia talentingiausius šalies vaikus į savo vardo krepšinio stovyklą.

„Rengiu krepšinio stovyklas kiekvieną vasarą. Norime vaikus išmokyti taisyklingų krepšinio pagrindų. Kiekvienais metais vaikai mane iškviečia į dvikovą „vienas prieš vieną“. Žinoma, aš su jais sužaidžiu, tačiau niekada neleidžiu jiems laimėti“, – juokavo Los Andželo komandos lyderis.


Šiame straipsnyje: Kobe BryantaslakersNBA

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių