„Juventus“ žada prieš vilniečius kautis iš paskutiniųjų

Penktadienį „Lietuvos rytas“ bandys tiesiausiu būdu patekti į Lietuvos krepšinio lygos pusfinalį - Dirko Bauermanno auklėtiniai Utenoje sieks dar sykį nugalėti „Juventus“ ekipą.

Prieš rungtynes Utenos ekipos vyr. treneris Rytis Vaišvila tikėjosi, kad jo komanda aikštėje atrodys daug geriau nei sostinėje.

„Su „Lietuvos rytu“ galima žaisti ir tai įrodėme per draugiškas rungtynes. Tikiuosi, kad namų arenoje pavyks užmegzti kovą. Savo žaidėjams pasakiau, kad sezonas dar nepasibaigęs ir laukia rungtynės. Mes privalome sužaisti gerai“, - sakė strategas.

„Vilniečiai buvo puikiai pasiruošę, juos emociškai pakylėjo pergalė mače prieš Kauno „Žalgirį“. Čiupo mus labai griežtai ir negalėjome pademonstruoti savojo žaidimo. Pralaimėjome daugiau nei 20 taškų, tačiau vis tiek žaidėme iki galo.

Nenorime dar kartą apvilti savų žiūrovų ir namuose kovosime iš paskutiniųjų. Lengva pasivaikščiojimo „Lietuvos rytui“ tikrai nebus“, - treneriui antrino puolėjas Nerijus Varnelis.

„Lietuvos ryto“ vyr. treneris D.Bauermannas nuo atvykimo į Vilnių dar nepatyrė pralaimėjimo kartėlio ir sieks pratęsti klubo pergalių seriją. Tačiau vokietis įspėjo savo žaidėjus nenuvertinti Utenos klubo.

„Juventus“ ekipa namuose rungtyniaus geriau. Varžovų gretose - puikūs metikai, du aukšto lygio puolėjai, komandai diriguoja geras treneris. Esame pripratę žaisti išvykose, tačiau, be abejo, lengva nebus", - sakė krepšinio specialistas.

Rungtynių pradžia - 18.30 val., susitikimą tiesiogiai transliuos „Lietuvos ryto“ televizija.


Šiame straipsnyje: Lietuvos rytasJuventusLKL

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių