J.Mačiulis: nesuprantu tokių aistruolių

Jonas Mačiulis dar kartą įrodė, kad galėjo labiau padėti Lietuvos rinktinei, jei būtų gavęs progų. Tačiau jau buvo per vėlu.

J.Mačiulis paskutinėse lietuviams čempionato rungtynėse surinko 20 taškų, tačiau pergalei prieš Serbiją to neužteko (79:89).

Tiesa, Jonas pernelyg nenuliūdo. Čempionate jis susirado naują draugą - vieno portalo operatorių Robertą Narmontą. "Kur tu, Narmontai", - prieš interviu vėl šmaikštavo J.Mačiulis.

- Jonai, kelios paskutinės rungtynių minutės, kai serbai sumetė šešis tritaškius iš eilės, atspindi visą čempionatą?

- Nežinau, ar atspindi. Jiems įkrito tie tritaškiai, mes padarėme kelias klaidas. Tas ir lėmė jų spurtą ir pergalę.

- Ko dabar labiausiai norėtum?

- Poros laisvų dienų nuo krepšinio, o paskui reikia pradėti rengtis klubiniam sezonui. Toks mūsų darbas. Pasirodėm taip, kaip galėjom šiai dienai, o dabar gyvenimas tęsiasi.

- Galėjai šiame čempionate sužaisti geriau, jei būtum gavęs daugiau progų?

- Kiek gavau progų, tiek žaidžiau. Man nesvarbu, kiek žaidžiu - ar penkias minutes, ar 30. Man nesvarbu taškai, nors pas mus Lietuvoje dažniau vertinami tie, kurie įmeta daugiausia taškų. Reikia atidirbti gynyboje, nors ne visiems tas darbas patinka. Kiek žaidžiau, dirbau, atidaviau visą save.

- Ar šiame čempionate buvo kas nors teigiamo?

- Pabuvome su gera kompanija (šypsosi). Visi geri vyrai, nebuvo pykčių ar užkulisinių žaidimų. Geriausias dalykas, kad likome žmonėmis, skirtingai nei kai kurie sirgaliai su savo plakatais.

- Kuris plakatas nepatiko labiausiai?

- Pačioje pabaigoje tik pamačiau: "Kapuos senoliai vartos". Nežinau, gal tam žmogui reikėtų galvą gydyti. Kam tada važiuoti, mokėti pinigus, jei rašai tokius plakatus. Čia mano nuomonė.

- Nuskambėjo tokia versija, kad atvažiavote į čempionatą persisotinę nuo krepšinio po draugiškų rungtynių. Sutinki su ja?

- Nemanau, kad buvo daug tų draugiškų rungtynių. Nemanau, kad buvom persisotinę. Ypač tie žaidėjai, kurie mažiau rungtyniavo. Norėjome žaisti, norėjome kautis...

Viso J.Mačiulio interviu video 



NAUJAUSI KOMENTARAI

be pykčio

be pykčio  portretas
Jonai,su visa pagarbą Tau, Senoliai tikrai kapuose vartose, nes mano tėvukui krepšinis tikrai šventas buvo, jam prieš mirtį akys sužibėdavo išgirdus apie Lietuvos pergales. Tikrai manau, kad žmonės, kurie jus dabar taip smarkiai palaiko ir baudžia daro jums meškos paslaugą.

augis

augis  portretas
Viskas normaliai - tai tik zaidimas...Bus tu pergaliu.Manau tikrai tiek treneris tiek komanda stengesi kiek galejo .Pagarba jiems uz atstovavima Lietuvai ir idetas pastangas..

Joniukas kvailiukas

Joniukas kvailiukas portretas
Cia truputuka Jonui su galva negerai, jei jis nesupranta to plakato reiksmes... Ne tik senieji Lietuvos rinktines fanai kapuose vartos bet ir legendiniai pirmieji Lietuvos krepsinio rinktines zaidejai.
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių