J.Kazlauskas: „Žalgiris“ - vienas Eurolygos favoritų

Šiandien čarteriniu reisu iš Maskvos Domodedovo oro uosto į Karmėlavą atskrido Rusijos krepšinio čempionai Maskvos CSKA. Rytoj Jono Kazlausko auklėtiniai naujoje „Žalgirio“ arenoje sužais pirmąsias šio sezono Eurolygos rungtynes su vietos „Žalgirio“ ekipa

„Nuotaikos tikrai yra pakilios. Prasideda Eurolygos sezonas, kurio ilgai laukė ir sirgaliai, ir žaidėjai. Teko girdėti, kad visi bilietai į rungtynes yra parduoti. Žaisti pilnoms tribūnoms visuomet yra žymiai maloniau. Taip pat malonu, kad pirmąjį Eurolygos mačą žaisime čia, namuose. Keliame tikslą laimėti“, - kalbėjo J.Kazlauskas.

„Mūsų komanda šį tarpsezonį gerokai pasikeitusi ir sustiprėjusi. Įsigijome nemažai žaidėjų, kuriuos norėjome matyti savo gretose. “Žalgiris“ pasikeitęs taip pat ir galvoju, kad šį sezoną bus vienas Eurolygos favoritų“, - sakė strategas.

Paklaustas kaip į ekipą pavyko įsijungti Rusijos rinktinės lyderiui Andrejui Kirilinkai, treneris iš Lietuvos sakė, jog krepšininkui šiek tiek dar reikia laiko. „Jis kiekvieną ekipą daro stipresnę, taip ir mūsų klubą. Tačiau pastaruosius dešimt metų jis žaidė visai kitą krepšinį NBA, tad reikia šiek tiek laiko, kad vėl persiorientuotų prie Europos klubinių varžybų. Rusijos rinktinėje jis buvo aiškus lyderis ir visi ten taikosi prie jo. Pas mus jis taip pat lyderis, tačiau mes turime ir daugiau gerų žaidėjų. Nenorime, kad savo lyderio vaidmeniu jis užgožtų kitus žaidėjus“, - atviravo specialistas.

Treneris yra įsitikinęs, kad rytdienos susitikimas bus visiškai kitoks, nei ta tarpusavio dvikova, kurioje šios abi komandos kovojo Aleksandro Gomelskio taurės turnyre. „Tada „Žalgiris“ buvo visai kitas. Be rinktinės krepšininkų. Galvoju, kad šį kartą bus visai kitokios rungtynės“, - sakė J.Kazlauskas.

„Bus tikrai sunku, nes žaisime prieš gerą komandą. Lengvų rungtynių nesitikime. Eurolygos rungtynės visuomet būna sunkios. Su kauniečiais jau buvom susitikę ir A.Gomelskio taurės turnyre, tačiau šis mačas bus gerokai kitoks. Tuo metu abi komandos dar tik ruošėsi šiam sezonui, o nuo to laiko pasikeitėme tiek mes, tiek varžovai“, - kalbėjo Maskvos CSKA atstovaujantis lietuvis Ramūnas Šiškauskas.

„Prieš rytdienos dvikovą esame nusiteikę tikrai gerai. Turime stiprią komandą, tačiau ir „Žalgiris“ šį sezoną yra labai pajėgus. Be to, žaisime Kaune, naujoje arenoje, tad šeimininkus tikrai labai aistringai palaikys pilnutėlės tribūnos. Bus tikrai sunku“, - kalbėjo Lietuvos rinktinės bei CSKA puolėjas Darjušas Lavrinovičius.


Šiame straipsnyje: Žalgiris

NAUJAUSI KOMENTARAI

zalgiris

zalgiris portretas
visi kauno zalgirio fanai

So

So portretas
Visi Gowno žalrūriio fakai ;((((

uzkniso

uzkniso portretas
tas kasius. vusur dienoje tik kasius ir buratinas, daugiau skaityti nera apie ka.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių