J.Kazlauskas: sugrįžimas į Kauną visuomet kelia sentimentus

Viena Eurolygos favoričių Maskvos CSKA naujojoje Kauno „Žalgirio“ arenoje surengė pirmą ir vienintelę treniruotę prieš vakare vyksiančias pirmąsias Eurolygos rungtynes su vietos „Žalgirio“ klubu.

„Nuotaikos prieš šios dienos mačą labai geros. Žaisime prie pilnų tribūnų, o be to varžovas labai stiprus. Malonu vėl pasinerti į šią malonią krepšinio šventę“, - po treniruotės kalbėjo CSKA klubui vadovaujantis Jonas Kazlauskas.

Strategas pripažino, kad šiemet subūrė praktiškai tokią ekipą, kokios ir pageidavo. „Nemeluosiu, įsigijome beveik visus tuos žaidėjus, kurių ir norėjome. Belieka tik žaisti“, - šyptelėjo treneris.

Specialistas nesiryžo prognozuoti, kuria linkme gali pasisukti Eurolygos sezonas ir kurias ekipas reikia laikyti favoritėmis. „Per artimiausias kelias savaites viskas paaiškės. Neaišku, kiek NBA žaidėjų atvyks į Europos klubus. Kad nebūtų taip, kad visa NBA lyga pervažiuos į Europą, - juokėsi treneris. – Jei žiūrėsime kas įvyko vasaros rinkoje, tai galiu pasakyti, jog labai sustiprėjo Turkijos komandos, kadangi finalo ketvertas šiemet vyks Stambule. Savo potencialą, aišku, tradiciškai išlaikys ir Atėnų „Panathinaikos“, „Barcelona“. Gerų pirkinių padarė ir „Žalgiris, tačiau  realesnes išvadas bus galima daryti po pirmųjų kelių rungtynių.“

„Sugrįžimas į Kauną visuomet ypatingas, nes čia dirbau šešerius metus. Grįžti namo visuomet yra labai malonu“, - kalbėjo treneris.


Šiame straipsnyje: Žalgiris

NAUJAUSI KOMENTARAI

vvvv

vvvv portretas
nepaisant kazlausko ir lavrinoviciaus mandagybiu, visi supantam, kad CASKui lengva treniruote nusimato

Pinokis

Pinokis portretas
Kai gausit i kaulus - visi sentimentai isgaruos.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių