J.Kazlauskas: malonu žaisti aplinkoje, kur visi supranta krepšinį

Maskvos CSKA vyriausiasis treneris Jonas Kazlauskas po pirmosios pergalės Eurolygos sezone prieš Kauno „Žalgirį“ pasidžiaugė sugrįžimu į Lietuvą bei gyrė Kauno komandos aistruolius.

„Malonu sugrįžti į Lietuvą ir žaisti tokioje nuostabioje arenoje, prie tokių nuostabių ir krepšinį suprantančių žaidėjų. Tai buvo pirmosios Eurolygos rungtynės ir abiejų komandų žaidėjai jautė jaudulį. Buvo tikrai aukšto lygio rungtynės. Jie mums pasiūlė zoninę gynybą ir tikrai nebuvo lengva. Tačiau tuomet mus gelbėjo Darjušas Lavrinovičius, kuris rado priešnuodžius. Susitelkę trijų sekundžių zonoje jie mus buvo net pasiviję, tačiau sugebėjome pataikyti iš toli ir tai leido mums atitrūkti“, - prisipažino strategas.

Treneris taip pat prasitarė, kad prieš dvikovą nebuvo aišku, ar galės rungtyniauti Darjušas Lavrinovičius, tačiau žaidėjas sužaidė puikiai ir buvo vienas ekipos lyderių.

Specialistas taip pat nevengė pagirti puikiai sužaidusio Andrejaus Kirilenkos. „Jis sužaidė tikrai nuostabiai, tačiau nepaisant visko, buvo vietų, kai dar jautėsi, jog reikia daugiau laiko, kad priprastų prie komandos draugų“, - prisipažino treneris.


Šiame straipsnyje: Žalgiris

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių