JAV futbolininkai nerungtyniaus vasaros olimpinėse žaidynėse

Jungtinių Amerikos Valstijų futbolo rinktinei nereikės rezervuoti bilietų į Londoną.

Kelialapio į vasaros žaidynes siekusiems amerikiečiams lemiamose atrankos turnyro rungtynėse koją pakišo Salvadoro futbolininkai. Susitikimas baigėsi lygiosiomis 3:3. Tačiau rezultatas netenkino JAV žaidėjų, pirmavusių 3:2.

Varžovus rautis plaukus privertė salvadorietis Jaime Alasas, išlyginęs rezultatą per pridėtą laiką.

Į kitą etapą – atkrentamąsias varžybas iš A grupės pateko Kanados ir Salvadoro rinktinės, iškovojusios po 5 taškus. JAV komandos sąskaitoje 3 taškai, o Kubos – 1.

Amerikiečiams tai antrasis kartas nuo 1976 metų, kai teks olimpines batalijas stebėti televizorių ekranuose, o viltis vykti į Londoną išsaugojusi Salvadoro rinktinė, pastarąjį kartą buvo olimpiadoje prieš 44 metus – 1968-aisiais.


Šiame straipsnyje: Atranka į olimpines žaidynes

NAUJAUSI KOMENTARAI

as

as portretas
Futbole Olimpines zaidynes yra niekam neidomios ir nei viena komanda net nesistengia i jas patekti. Istato nebent kokius potencialius rinktines kandidatus ir tiek... pateks tai pateks, nepateks irgi gerai...

qwe

qwe portretas
į olimpines ir negali pagrindinė rinktinė važiuot. ten dalyvauja jaunimo komandos. gali paimti į komandą kelis vyresnius žaidėjus, kas irgi pradėta taikyti neseniai. Taip, kad ne futbole olimpinės žaidynės niekam neįdomios, bet ne visi žiopliai taisykles žino.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių