Jaunieji futbolininkai neįveikė trenerių

Futbolo-beisbolo klubo (FBK) „Kaunas“ futbolo mokykla trejų metų sukaktį pažymėjo turnyru.

Vilijampolės vidurinės mokyklos sporto aikštėje futbolo kamuolį spardė ne tik mokyklos auklėtiniai, bet ir jų tėveliai bei treneriai. Pirmąją vietą iškovojo trenerio Raimundo Gvazdinsko vadovaujama komanda, finale po įtemptos kovos 1:0 įveikusi trenerio Algirdo Gruzdo ekipą.

Daug emocijų suteikė draugiškos jaunųjų futbolininkų ir trenerių rungtynės. Patyrę futbolo specialistai, pademonstravę efektingus kamuolio valdymo technikos triukus, laimėjo dvikovą 7:3.

2006-ųjų pradžioje FBK „Kaunas“ savo veiklą pradėjo subūrusi vos dvi veikų grupes. Šiuo metu jų yra devynios. Beveik 200 jaunųjų futbolininkų treniruoja 8 patyrę specialistai, tarp jų - buvę „Bangos“ žaidėjai Vytautas Orintas ir A.Gruzdas, legendinio Vilniaus „Žalgirio“ puolėjas, o vėliau ir „Kauno“ treneris Romas Rudzevičius, savo patirtį vaikams perduoda ir Aleksandras Oniščiukas, išugdęs vieną geriausių visų laikų Lietuvos futbolininkų Valdą Ivanauską.

FBK „Kaunas“ su mokykla organizuoja vaikams futbolo turnyrus, vasaros sporto stovyklas, jaunieji futbolininkai dalyvauja Lietuvos jaunių varžybose, „Flinto“ pirmenybėse, įvairiuose futbolo festivaliuose.


Šiame straipsnyje: FBKkaunas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių