J. Plaza jau rytoj kviečia nuoširdžiam susitikimui

Balandžio 16 d. (antradienį) 19.45 val. knygos „Andželinos paklodės“ skaitytojai kviečiami į susitikimą su romano  autoriumi Joanu Plaza, visiems gerai žinomu Kauno „Žalgirio“ krepšinio komandos vyriausiuoju treneriu. Renginio pradžios laikas parinktas neatsitiktinai – būtent tokiu metu dažniausiai prasidėdavo Eurolygos rungtynės „Žalgirio“ arenoje, tad žiūrovų prašoma nevėluoti.

Joanas Plaza tituluojamas vienu geriausiu krepšinio trenerių Europoje, tad yra tikrai gerai žinomas visiems krepšinio sirgaliams. Tačiau mažai kas pažįsta jį, kaip kritikų ir skaitytojų įvertinto romano autorių, sugebėjusį taip tiksliai aprašyti moters vidinį pasaulį.

Šįkart į susitikimą su J. Plaza kviečiami ne tik krepšinio sirgaliai, netgi labiau laukiami knygos skaitytojai, kurie norėtų pasidalinti savo mintimis perskaičius romaną ir pabendrauti su autoriumi.

„Elektroniniu paštu vis gaunu iš skaitytojų atsiliepimų, klausimų, jausmų, minčių po knygos „Andželinos paklodės“ perskaitymo. Norėčiau susitikti su savo skaitytojais gyvai, praleisti kartu ramų vakarą ir atsakyti į visus iškilusius klausimus, - apie susitikimo svarbą kalbėjo J. Plaza. - Žinau, jog lietuviai yra nedrąsūs, bet tikiuosi sulaukti klausimų ir gyvai bei kartu padiskutuoti apie mano pirmąjį kūrinį“.

Vakaro metu planuojami knygos ištraukų skaitymai su romane minimų dainų intarpais, skaitytojų klausimai autoriui, bus galimybė įsigyti paskutines pirmojo tiražo knygas su autoriaus autografu, o po renginio – įsiamžinti su Joanu Plaza. Renginį moderuos rašytoja ir vertėja Dalia Staponkutė.

J.Plaza klausė vakaro organizatorių, ar nebūtų kvaila paprašyti atvykstančių svečių apsirengti baltai? Padarykime staigmeną knygos autoriui ir atvykime apsirengę baltais marškinėliais, šaliku, kepuraite ar pasipuoškime kitu baltu akcentu!

Vieta: „Žalgirio“ arenos amfiteatras (Karaliaus Mindaugo pr. 50, Kaunas)
Data ir laikas: Balandžio 16 d. 19.45 val.
Durys atidaromos: 19.00 val. 
Renginio trukmė: iki 1,5 val.
Ar bus pertrauka? Ne 
Leidžiama fotografuoti, filmuoti: Taip

Renginys nemokamas, reikalinga išankstinė registracija vienu iš būdų:

atvykus į arenos bilietų kasą (I-V 11-19 val.); skambinant tel. 8 37 354 40; el. paštu kasa@zalgirioarena.lt siunčiant savo vardą, pavardę, kontaktinį tel. nr. temos laukelyje nurodžius Joan Plaza knygos pristatymas. Vietų skaičius renginyje ribotas, tad užsiregistravus ir negalint atvykti prašome informuoti iš anksto.



NAUJAUSI KOMENTARAI

zero tolerance

zero tolerance portretas
kazkoks jis nedakrustas , bobisku romaneliu kurpejas ...

pele

pele portretas
sestadieni buvau daugiau nenoriu jo nuosirdumo aciu uz tiek

Hyper

Hyper portretas
Po šeštadienio FARSO, nebeliko mano pasitikėjimo Plaza, nei tikėjimo juo nuoširdumu. Kas eis, paklauskite prašau, kaip jis sugeba taip na tiesiog genialiai parlošti paskutinėm žaidimo minutinėm. Šiemet berods taip nutiko jau n kartų.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių